undertow.

I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless, lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure of walking in your shoes
Every step that I take is another mistake to you


undertow - timberland ft esthero, the fray
ett bra val ;) en myslåt

TANKAR VÄCKER LIV .

man brukar säga att det alltid finns ljusare stunder på andra sidan. att hur du än väljer blir det oftast bra, nackdelarna finns alltid bakom varje sak du väljer. dock så måste man ibland vända ryggen, säga som man känner, och svika en annan. en konsekvens som blir att man sviker, det blir en förlust för en annan och medkänslan finns kanske inte alltid.

fördomar, jo något som vi bland annat pratade om idag, något som alla har, som kan handla om vemsom helst, en gammal kvinna på stan med rullator, med många år på nacken, medans en liten människa som har utlänskbakgrund spelar en annan roll i samhället. dock det nonchalanta bland människor är ju sant. vi svenskar är de osm aldrig vill skämma ut oss, de som vill vara ett huvud längre än andra, som typist är blonda och blåögda, där blodiner har ett IQ som är noll och brunetter är något mycket mer värderligt i sängen. fördomar... något som vi ständigt går omkring och pratar om, försöker spela sin egna roll att motsägelsefullt säga emot, ge dålig kritik, och ett etiskt dilemma finns inte.

självkänslan, självkännedom, självförtroende. något som är olika, som är en stor del om mig själv som individ, såsom vem som helst. om jag inte känner mig själv, kan jag inte ge respons till en annan. om jag är en annan person för en stund känner jag knappast mig själv. mina gränser, mina uppfattningar, mina upplevelse i livet gör att man hela tiden växer, utvecklas som person. man säger skaer till andra människor, utan ibland att mena det, säga något som sårar som gör att den andra faller på knä. saker som man borde tänka genom innan man ens öppnar sin mun.
vet inte, men en del tankar väcktes och jag tog del av dem. försökte utnyttja dem väl. något som jag nu gjort hela dagen.
finns en del som inte kan se sina brister, som har ett ego som är högre än andra. några som intekan ha empatin, sympatin och medkänslan för andra medmänniskor. jag vet mina brister men ibland väljer jag att se bortom dem. så som alla andra gör... man kan liksom inte ångra det man gjort, man kan inte spola tillbaka tiden.

ibland råkar man bara säga fel sak, fast i fel tillfälle.

skola, jobb, träning med fredrik, och nu hon hemma, kollar genom sommarbiler

och inser att man nu saknar att varaså sjukt brun som man vart i sommras.

och en del minnen väcks till liv.TERRIBLE PICTURE .

tänkte bara visa en bild från kvällen igår, hatar den egentligen för mitt hår ligger fel men men, så blev det tpy, ser bättre ut i verkligheten. på bilden är det då också oskar från mitt kära lilla MAX :)

 

bästa av detta är att staffan hamnade på en bild

undrar hur mycket han fick dricka för det. ;)

mobboffret själv.

 


LOSING YOU.

kändes lustig idag då jag satte mig på tåget, många som tittade och de flesta som hade varit på julmarknaden hade stora påsar med sig, eller små påsar med hemmagjorda color. jag med min stora väska med onödiga men ändå bra saker från gårdagen. hade inget alltså från marknaden som jag vanligtvis brukar ha, vart där förra året.
jag hade gärna velat vara där, får den julkänslan som jag blivit av med för ca 4-5 år sedan. nej men jobbade 14-19. bakfull som jag vart imorse, då jag vaknade upp hos ett hjärta, erika alltså. då med sara vs två andra killar. och vi alla ska inom 8 månader vara på cypern, aiya napa med andra ord.

slingade håret, och det blev med andra ord mycket mörkt, liknande en brunett. vilket alla lade märkte till iaf, något som är kul. bará bar igår kväll med de bästa och nej fyfasen så mycket folk, illa nästan.
efter en fika med fredrik efter jobbet, så åkte jag hem för jag borde, eller har en del att göra. bland annat att pynta, städa mitt rum, och framförallt, PLUGGA! har inte lusten och den finns nog inte där ännu, på tre veckor ska jag kämpa, boho...

nej nu får jag göra annat, har dock inga bilder sedan gårdagen för kameran vart i väskan men kom aldrig upp. men janni har iaf bilder. nu... väntas duschen, bye people.


Losing you - dead by april
älskas, inte minst saknar jag att se dem live
som jag o andreas o comp. gjorde på malmöfestivalen

RESPEKT . FÖRLUSTER . VINST

ca 13 timmar jobbande och nu är jag redan uppe efter 4 timmars sömn, trött p grinig nej vet inte faktist. utgång ikväll och det blir med josse och ett gäng, nice I hopp om att där är något kul folk.
igårs natt gick bra, alltid när man jobbar med Ellinor, handlar detom typ förhållande, graviditeter, killar yes, ni vet de dära tjejsnacket alla varnar en för.
dock att ha känslan att stirra ut folk är lite lustig.
varje gång jagjobbar nästan tänker jag på, vilka olika människor jag möter, vilka man alltid kommer ihåg och de dära som sticker ut.
inte minst vet jag att en del av oss tjejer smälter, eller helt enkelt tävlar om den snyggaste killen som stiger in genom dörren, charmerande.

"livet är en tävling, vi tävlar mot varandra
utmaningar, förluster, respekt och seger
nej vad är vi nu ute efter..."nej nu ska jag sticka iväg, jobb 16-19, sen vidare hem till josse, maha färga mörka slingor idag. I hopp om att det blir perfekt, sen utgång today (D)
CIAOO PEOPLE.

THE .


ensam hemma, snart bär det av till tåget där man åker till Ystad, om inte daddy kommer hem tidigare så tar man bilen. fryser och inte minst så är the det ända värmande och två tjocka täcken. blööh känns det som. fredag idag, en början på en helg, jag ska jobba hela helgen.
julskyltning på söndag, jobbar då med, I hopp om att jag hinner med något.

- man blir trött av detta vädret, vart finns solen?

THROUGH EVERYTHING .we standing strong together. or am I gonna be alone forever ?


standing strong - sarah dawn finer
I’ve been looking outside myself
Trying to be somebody else
But every time I got stuck in the middle, I thought
If I only let them see the girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck in the middle

Hearing all these voices telling me to find my way
Made me slowly stand up straight and say

I’ve been hiding from all the pain
Trying to make it go away
But every time I got stuck in the middle
I know, that if I only let them see all my insecurities
I will never ever get stuck in the middle

No more time for crying feeling sorry for myself
Now I don’t need anybody else noooo

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see
Oooh that all I need to fly is to be free
Hear when I’m singing ..

On my own my own ..
Yes I’m standing strong
I’m on my own, nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own, nothing can go wrong when I’m standing strong
So strong I’m (oh-oh-oh) i'm not alone
nothing can go wrong, I’m standing strong (strong, strong)


SCHIZOFRENI . FOTOGRAFERING .innan man börjar skriva, "vad ska jag nu skriva om?" eller vad har hänt idag, nej ett alldagligt skrivande är inte alltid så kul för er som det kanske är min min lilla del.

kommer ihåg att jag en gång i tiden skissade och ritade för fullt, dock förstår jag inte nu varför jag egentligen slutade, skaffade mig en pojkvän som jag älskade mer än något då,
inte minst köpte jag mig en system som jag fortfarande använder, dock inte lika ofta som jag gjorde innan dessvärre. DÄREMOT på fester då jag tar med den används den flitigt.

men jag älskar att bara gå ut, fotografera. framförallt fick jag terra min syster att tvinga ut henne i stormen för att fixa några snygga bilder. nej det måste bli mer snart. tiden räcker helt enkelt inte till.

känner att jag inte orkar träna idag, varför vet jag inte men det är fredag, och jag sitter snart på min sista lektion, haft prov i schizofreni, bohoo säger jag mer att jag hatar läget. blir av att träffa söta erika en stund innan hon sticker till sitt jobb, och förmodligen blir jag hämtad av mammsen sen, för att åka hem och sen jobba vid 16 tiden igen...
jobbar 00-05 idag också, I hopp om bra folk. niceprice, måste sluta nu bara, bye dear
- borde glömma dig nu, för jag tror nog att jag vart kär ändå. hur jag än vrider på det.

UNDONE . STORM . GONE . HANGING BY THE MOMENT.

HOMECOMING, älskar bara lifehouse just nu, lugnt, soft och helt enkelt lugnet själv.

 

inte migrän men en huvudvärk som jag hade kunnat döda, har jag haft idag, blev att äta tabletter som inte märktes av, bytade pass så jobbar imorgon istället. tack och lov att det finns folk som ställer upp

 

ändrat en del här på bloggen, ni lär se det senare. annars har dagen varit att jag endast pluggat satan, tror jag möjligen kommer att stilla ihop inom två veckor, så mycket har jag vilande på axlarna just nu. Damn liksom.

inte minst har en del tankar växt idag, snart är det jul, jag och syrran ska vara hemma i en vecka tillsammans, hur ska det gå? iaf så satte mammsen upp de röda gardinerna som vi typ alltid haft i huset, de dära femkantiga stjärnorna som kanske är tråkiga men som alltid lyser så fint. pappa ska snart sätta upp utebelysningen som alla i omgivningen älskar, det ända som saknas är en tomte på taket med släden och renarna.

 

troligen kommer vi att bårka om vem som ska vara hemma? o den som ska jobba och annat, nej men men, ska ta henne med till malmötrakten, handla lite stuff och mysa till det att baka och göra pepparkakshus.

 

en fundering:


är det en rasistisk syn om jag inte ser ner på en invandrare, eller en individ med utlänsk bakgrund, de alla gör ju samma sak mot tex tjejer när de inte "

får som de vill" eller att tjejen säger nej då hon känner sig som mest misslyckad eller liknande, vad är rätt? vad är felet?

jag har vänner som har utlänskbakgrund, så trackar inte ner på dem.

dock hatar jag synen att tjejer som inte vill saker, som gör "minsta" fel är horor, fittor, slynor, (ursäkta orden) men är det sant? eller bara jag som ser och hört det från olika håll.

nu springer jag inom duschen, bye people.

 

 


VÅR EGNA LILLA ÅKTUR... MALMÖ.. O SEN BURLÖV.

efter en trippad tur i malmö, blev det av en olyckshändelse burlövcenter. körde fel däremot, som alltid. man lyckas alltid konstigt nog. det blev kinamat och inhandlat en del också från stället Entré. en tunika shorta från NewYorker, mössa & örhänge från Gina trikot. alltid nice att ha.

att köra hem på de sista 10literna av den besin jag hade vart nog lite sjukt, och när jag öppnade locket lät det mest "puuust jag är sjukt tom", hah men men bilen lever änn, hemom till fräckefredde och drack en chai, like always. dumt läge att jag stötte på världens idiot dock men trevligt, kollade på paranormal activity, dock inte så läskig som jag trodde men en helt okej film, dock hatar jag spöken känns det som, hah! right fredrik?!

nej jag borde osva nu, men orkar helt enkelt inte. det är ensamt och jag är frustrerad över saker och ting. btw skolkatalogen kom idag och den kan väl vara okej, fotot iaf, dock hatar jag att vi ska betala fullt pros på fotkatalogen, då vår klass tex. i två år haft en liten bild, till skillnad från att de andra alltid har en stor? rättvis, nope inte enligt mig. tyck vad ni vill iaf.

nej nu saknar min doggy mig, bye bye fuckers.
HALFWAY GONE.

and it's in my head. blir snart av till att åka till Malmö city återigen. sacó mässan, där olika utbildingar är- just nu är det mycket som snurrar, för om jag vet vad jag vill bli bordejag testa, men fan då borde jag kämpa, nu!

 

annars idag blir det faktist träning, gooá tider det !

 

nej men nu ska jag tugga klart på mina två knäckemackor

som jag då har till frukost, so bad!

bye bye people

 


SOMMAREN I CITY 1990OJOJ SÅ GAMMAL MEN FORTFARANDE LÄCKER. nej idag har denna tjejen varit händig
ovanligt händig faktist, pluggat av det mesta, gjort lärarna glada inte minst tränat intensivt fast än att jag mådde dåligt i början och vart helt opepp, underbart. och nu sitter jag glor framför en fyrkantig dator.

imorgon blir det malmö, kolla in olika utbildningar, som typ polishögskolan, reseledare och liknande, nice. dock blir det ingen träning tror jag. ska kolla på film nu tror jag, bye..

nej det känns depprimerande att höra av dig. eller är det som jag blir glad.
do I need you ?

DO NOT TRUST YOU...DO NOT TRUST ME. . .

nej mitt internet gick igår och jag hann inte uppdatera bloggen för dagen men kan berätta att jag vart borta hela kvällen, pratade och umgicks med arbetskollegor, vilket blev hemma hos bästa erika.
innan dess tränade man som in i, sen en chailatte med fredrik efter de.

träning idag med efter en lång skoldag, vilket ska bli nice. fryser dock ganska så mycket nu på morgonen, när väl kylan börjar smyga sig på, så kom jag på att jag verkligen borde köpa vinterskor.

inte minst så börjar man bli skoltrött, men man måste ju ändå kämpa på för betygen, man är trött på en del i omgivningen, men finner ändå ro hos en del, skulle lätt vilja göra mer i vardagen, men tiden räcker fasen aldrig till.  känner nu att jag passar nog som singel, för jag har aldrig tid - som jag fick påpekningar av en gång i tiden. that's it. om det är rätt vet jag knappast.INUTI OCH SNURRAR I MITT HUVUD.
tillit är överskattat för mig, knappast att alla kör med öppna kort.
vet dock att många går omkring och säger MYCKET, till mitt kära ex.
tack för tilliten och nej jag berättar inte allt längre för folk.

ÄR DET IDIOTISKT ATT HOPPA BUNGYJUMP, VIKTORIAFALLEN ?


är det bara jag men, söndagarna är ju alltid så roliga, regniga, trista och helt enkelt den vilodag vi alla söker efter en dryg eller skitbra helg. denna dagen behövde väl jag, dock efter en lugn natt med jobbande så sov jag till klockan vart 15 idag, ensamt och depprimerande.
lade mig när det vart mörkt och vaknade när det vart mörkt, nej skärpning.. idag mår jag ikke bra iaf.

paniken, att jag borde ta tag i böckerna här brevid mig, fan tänker jag mer för jag vill inte. ett halvår kvar, tack för mig som behöver lugn o ro från folk och inte minst göra det jag alltid drömt om.

kollade upp en sak för ett tag sen, vet inte om jag vågar men, bungyjump? viktoriafallen? hade det varit något, lätt tänkte jag .. . om jag vågar hoppa från 4000 meter så vafasen, dock är detta med huvudet före, vilket är mitt livs mardröm, hah! men vilket andrenalin, lätt att jag ska prova det. idiotiskt dock.
har sagt till mig innan att jag vill till afrika så varför inte? blev sugen nu... hoppa från bron där, de säger att det är ett sjukt men minnesfull upplevelse... hade du vågat?


"Precis på gränsen mellan Zambia och Zimbabwe ligger en av världens mest fantastiska naturupplevelser. Hela 108 meter störtar Victoriafallen ner i den mäktiga Zambesi-floden. I ett område på flera hundra meter runt fallen är luften full av fukt. Det mäktiga ljudet från fallen i kombination med den fantastiska synen gör att du känner dig liten."
SOJA MJÖLKEN VART OTROLIGT SÖT IDAG.

INFÖRHANDLADE IDAG LITE SOYA MJÖLK TILL MIG, älskar det. den dära lite mörkgula färgen eller hur man kan beskriva det, dock inte gul kanske, men söta och grova känslan i munnen, mumms nu på kvällen. dock hatar alla i familjen den och sägeratt jag har nog IQ om jag handlar en så pass dyr mjölk, men men smaksak right? prova på iaf! gått råd

gjort mig gjordning nu till jobbet inatt, orkar verkligen inte att ta på mig ytterjackan, ut i kylan o det äckligt dimmiga vädret, vill inte ha känslan ens. men får ju överleva iaf

jobbar med ett bra gäng inatt och hoppas nte på så mycket folk, känner inte för det. pratar nu med Fredrik, arbetskollega, vilket alltid går prima på kvällarna, som ibland blir långa.

nej nu ska jag hoppa i mina kläder, mjukis och tjockiströja idag maybe? bra smakval..

bye dear, sup inte bort så mycket hjänceller nu.


LIVET ÄR EN FEST NU, SÅ VARFÖR INTE LEVA FULLT UT ?

kvällen igår blev grym kan jag säga, dock med sina nackdelar att idioter av ett jäkligt låg IQ och egoism som stiger han upp i arslet så fick kvällen gå ändå. bakfull som jag dock blev dagen efter. alltså idag så fick jag redan kila vid 10, åkte hem med mamma, blek o allt, somnade och åkte sen till Malmö.

nej hatar läget, mamma har alltid en tendens att ringa, smsa eller väcka mig alltid när jag festat till det. vilket slutar med att jag mår allmänt kass och blir mobbad av min kära pappa, kul ? nej.. jag vet inte...
blev iaf införhandlat lite saker iaf idag.

kvällen blir att jobba, medans andra är ute och roar sig, vilket jag också hade velat, men dessvärre behöver man pengarna i denna sjuka värld.
har också idag skrivit ner olika parfymer, som mamma o pappa hämtar ut till mig när de åker hem frfån deras semester,vilket blir en dyr summa kom jag på. men egentligen, det första jag fäster mig vid är lukten hos en annan individ, lukten och ögonen, den dära charmigheter, leendet och personligheten, men lukten utgör en viss sak. jag kommer alltid ihåg genom lukter så jag kan älska en kille för hans lukt, kul. hah någon med samma "problem" ? vet att jag och Ellinor pratat om det innan, blev förälskade då en kille kom in, snygg och hade världens bästa lukt, shit och smälter som vi då sade... sjukt

nej får väl göra mig gjordning, kanske sova, fundera på saker och ting, kolla på filmen "spread" kanske, får se. ha en grym kväll folk, sup för mig maybe.

bilder sen gårdagen.

älskade vi den? eller inte, ett mysterium.

Love to you ♥

Josse and I.

love to you
"personer de  stannar och går
dem dör ut och det föds nya
vi är inte mer än dödliga, helt krossbara
oskyldiga, med ändå helt beroende om omvärlden omkring oss
oskyldiga som små svin finns en del, som lätt krossar andra med ett knippe
och tror att de äger denna världen
nej nu är jag fan besviken...
för är vi inte mer än människor eller?  "


NO SURPRISE

helt överaskad av mig själv. dock är jag expert att jag alltid sommnar på morgonen på torsdagens första lektion. vaknar till när läraren står och skriker "louise, vakna nu?!" hah ... så meningsfullt
dagen gick och jag borde fasen ta tag i kragen, skicka in arbeten och göra klart allt. snart jul och vafasen innan träningen gick jag och köpte en julklapp till mammsen för 300kr, shit tänkte jag mer, eftersom nu har jag inga pengar, dock snart alla julklappar inhandlade, vilket är ett pluss för året.
tränat i 2 1/2 timme, älskas och inte minst att man hade bilen idag så det vart bara att chilla läget.
lagade mat och äpplekaka när jag kom hem, myste till det med ljus med mammsen o systeryster. helt sjukt vad tjejer egentligen pratar om när de är ensama, helt sjukt... ni kan egentligen gissa på... finns många rätta svart

blir eventuellt överaskande bio inatt med frecke fredde, new moon. vad säger man, tack fredrik :)
nej nu ska jag typ. ta tag i livet. byta om o så.. bye dear.

that boy is a monster, he ate my fucking heart !?

undrar nu, saknar jag dig eller är det bara närheten, hata läget. kan sommaren komma nu ?HE ATE MY HEART?

nej, tror jag går och gräver ner mig snart, eller nästan kanske. känner bara att de man trodde vart sina vänner vänder ryggen, but i'll make this shit.
islamic center idag - kom och hjälp mig ur detta, inte minst blåst som om man ska blåsa av vägen, inte minst trodde jag att jag skulle dö när jag körde förbi stora sjuka lastbilar, VARFÖR HAR INGA STÄNKSKYDD!? förhelvete... .
varit på skolan hela kvällen, - öppet hus ni vet sen kilade jag ner, som alltid och köpte en chailatte, och jag ÄR NOG beroende och en kund som alltid kommer. hah skrattretande..
inom max och träffade på frecke fredde med sin homie steff... så roande, kallas att man aldrig har något liv egentligen, shit

borde plugga men orkar bara inte, lusten hoppade just bort som en groda, jag är glad men känner ändå att jag är hur depp och ensam som helst, en del vänner skaffar fasen flickvänner/pojkvänner nu, vafan det är höst vad gör man annars? borde ta tag i livet nu, men det känns lite värdelöst, hopplöst och ointressant. kan jag gå o lägga mig nu typ?

lady gaga har satt sig på mitt huvud, - monster, yes! nu är jag mer än lonely, tänt ljus och har det allmänt mysigt för mig själv, lär väll bli film ikväll. hata läget själv. kan man hyra en kille, en normal, snäll, snygg, vanlig hah nej hördes väldigt fel nu. bye

detta blev ett tråkigt inlägg.

damn, hatar dig, hatar han, hatar den personligheten,

varför är det så lätt egentligen så lätt att falla..

hah skrattretande läge.


vi blev varnade, 2012.2012
ska vi tro att vi idag är varnade av maya indianerna (hur det nu stavas?) eller ska vi bara inbilla oss att det aldrig kommer hända, thats the question. idag fick iaf jag och Fredrik, min arbetskollega en impulsgrej att sticka på bio, vilket vi pratat om ett tag att just se denna. har både hört positiv och negativ kritik så det vart väl värt att kolla och se.

kan säga att det vart en grymt bra film, men det är en film man ska se en gång bara, alltså ingen sån som man ser flera gånger i rad. bra gjort och det matchade mig också i action.  vi fikade innan dess på EH också, chailatte is the thing. right?

annars har det vart en helt dryg och seg tisdag, skolan säger allt och lite till, kollat in min studenmössa idag, blir nogatt beställa en i veckan, hamnade på en mottlig men dyr summa. typ lite mindre än 600 boho. och man har den i EN DAG, när en del i stockholm har den EN VECKA. stor skillnad, men företagen vill tjäna massa på att lura oss studenter och råna oss på våra förmåner, som min lärare sade. sant iaf. på söndag är det 200 dagar, boho. längtar.

inte minst ska jag, josse prata med kristina, ska boka resan nu snart denna veckan till ayia napa, nice, erika o dem andra beställde idag vilket nu blev jag väldigt peppad, fasen nu vill jag bara spara vidare. inte minst SENSATION I BELGIEN I MARS, någon sugen ;) får se om jag kan hålla fingrarna i styr, älskar det.
nej måste väl sova nu, nyduschat och ren, vilket är en skön känsla inte sant? imrogon blir det att köra till Malmö, islamic center, vilket jag  älskar verkligen, känn ironin, boho, vad gör man inte för betygen egentligen? sov gott på er. bye !EN STÄNDIG VANDRING, LIVET UT, EFTER GRUNDMÅLET?!

ska inte påstå att jag på något sätt spionerar på mina grannar men kunde inte låta bli att titta ut i de höstväder vi har nu, kallt, äckligt, depprimerande, men ändå helt underbart på sina sidor då det är fint väder.
grannarna mitt över har liksom bara glas på sitt hus känns det som, man ser in i vartenda rum vilket jag hade tyckt varit scary och påträngande om andra, som jag skulle stå o kolla.
kollade och såg ett par stå och kyssna varandra, vad det såg ut som, en kille stå och moppa och pusta i ett annat rum, vilken definition egentligen.
känner mig ganska så ensam när man ser par, hur mysigt som helst, hålla hand, mya och älska varandra med deras blikar.
på jobbet då par kommer in, kysser varandra framför kassan, älskar läget helt enkelt, och sånt längtar jag efter? är det frågan? säkert gör jag det, för det gör vi alla

alla vandrar omkring och har förhoppningar om livet, få barn och träffa "den rätta" you know. vilket är en skrämmande bild. alla har samma mål, vi lever av en sak, eller? för vi som är singlar går ständigt omkring och letar, lever våra liv eller bara hoppas att en dag det kan sticka ut någon ur gruppen som man själv skulle kunna tycka om.
detta inlägg som skulle bli ett kort blev nu ett långt. jag är en funderare, ni med?


If I could just see you, everything would be alright
If I see you this darkness will turn to light
And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down

Barely surviving has become my purpose
Cos I'm so used to living under the surfaceBROKEN RECORD.

helt omöjligt vilka tankar man får under tiden man går i skolan, inte minst så skulle jag egentligen varit ute i arbetslivet och sökt jobb, kanske tillochmed jobbat heltid eller deltid någonstans. fick tanken idag att tiden går sjukt snabbt, sedan milleniumet 2000 så har tiden sprungit, mycket har hänt, saker har försvunnit, skaffat sig nya vanor och man har växt i sin personlighetsroll som individ.
fick tanken idag då vi skulle beställa mössar o stuff för studenten, inser nu att jag blir fattig så måste jobba mer. hah!

jag säger inte att jag är rädd för att förändras, tycker om det, dock ser jag dem idag som nog har rädslan för att fundera på något nytt, göra något helt annorlunda eller bara slappna av och ta en dag i sender och må bra helt enkelt.
göra det man vill såklart. alla har ju nya framtidmål hela tiden så det är bara en tidsfråga när det händer.

iaf nyss hemkommen från två timmar träningspass, helt underbart dock väldigt trött och matt i kroppen och psyket sätter sprätt men JAG MÅR BRA! tränade bara en gång på gymmet förra veckan och sprang en kväll ju. inget mer vilket är frustrerande efter helgens bravader, vilket inte ska/får hända så ofta nu mer.
vill komma fit for fight till sommaren, Cypern då! ayia napa med de bästa. firar min 20årsdag när jag är där och det blir en stor fest när man kommer hem, vilket blir kanon.
nej nu ska  jag vara social, bye for now.


stupid in love. damn!


QUEEN OF HEARTSsaken är det att när man är ensam och det är mörkt
går tankarna och susar och man blir både deppig och glad, varför nu detta?
fuck this shit, take me home.
nej vill ha en sak nu... men det är dock inte jag som avgör det...

EN DEL DISKUSSIONER LEDER INGENSTANS EGENTLIGEN.

På Max diskuteras en del, inte minst när vi väl har tiden står vi helst stilla och bara prata, och när vi kommer in på något så diskuterar vi som sagt, graviditeter och dylikt.
Ellinor och jag pratade idag om graviditeter, kärlek, när man väl närmar sig 30, som är inom 10år, vart, hur, när hittar man den rätta? om det känns bra ska man lära känna den inom några år enligt mig, och när det gäller känslan att vara kär, eller bara att hitta något och göra en unge på, varför tanken?

samma gällande gårdagens förfest, då jag, josse, janni och Linn pratade både mens, homosexuell läggning, graviditeter och sex.  varför detta? jo tjejer är väl experter och vill veta och höra med andra.
kom fram till en massa, bland annat att de som är lesbiska kanske inte blir kära i själva könet utan i personligheten. sant? iaf så vart det en del intressanta saker. en del finns det aldrignågot svar på, åsikter och ideal spelar rollen i samhället och vi lever med dem. vilket vi vill eller inte.

kvällen blev iaf bra på förfesten iaf och inte minst fick jagoch Linn komplimangen att vi vart sexiga och frågan om vi vart lesbiska kom också upp, hah skrattretande, men dock inte omöjligt eftersom det säkert framstod som något annat.
mycket folk, dansade hela kvällen och däckade snabbt för att sedan sticka upp och jobba, 10-17 boho, älskade inte läget då kan jag säga, speciellt inte när Linn snarkade genom min morgonsömn, ;)

käkade pizza med damerna Erika & Josse, nice och vi blev mätta,tills då jag åkte hemm, och sitter här och kollar genom bilder.
tror jag ska låta bli att dricka så mycket nu, borde och ska träna. blir stenhård träning i veckan, yesman
bye for now dear.EN LÅNG KVÄLL, CETERMÄSSAN.

tidsbrist om att skriva om torsdagens bravader, slutade med att jag mådde allmänt skit, vet knappast om det vore för att jag tog sprutan innan på dagen med fredrik och andrea, då sköterskan vart allmänt kväpp och sa "oj vad din muskel hoppar till" då jag vart helt lugn, eller omdet helt enkelt vart lite oro i blodet.
svimfärdig och illamående så körde jag folket till Lördrup iaf på morgonen.

tillbaka till cetermässan, den vart nice dock kanske inte de förväntningar som vi alla trodde. men att vi först vart nere i vellinge och körde vart en helt flopp, eller då alla satt som några hökar då vi vart som mest kissnödiga. panik med andra ord.
ingen utgång dock, men nerom gustavadolf och satte oss, ellinor o erika tog en enorm shot och jag satt där och ville enbart hem till min älskade säng och sova bort smärta.
efter en lång kväll efter att spelar schatman musik högt som in i från bilen,dansat till perikles låtar,  skrek och hade oss så åkte vi hem. vaknade upp bra iaf.

Ellinor, Jag & Erikaundgå blickarna, vi åt och staffan började bli dragen.

erika and I, älska läget.


vart igår i kära ystad med L och hade en liten filmkväll, en vecka sen man sågs. shit
en ledig helg iaf, idag lördag ska jag ut, dock jobbar man tidigt imorgon men det går !


BOHO, KÖP AV MOBIL


ALDRIG ska jag bli nunna, så är det sagt. hem och sen hämtade man upp mammsen och åkte till stan, handlade denna "juvelen" och nu blev försäkrning för jag är ju jäkligt klantig av mig när det gäller telefoner right? och nu ska jag iaf vara smart, tycker jag att staffan ska tycka iaf! hah iaf helt nöjd, känner mig dock depprimerad över köpet eftersom det innebär fattigdom typ, kompliserad telefon MEN har en nu iaf ;)

blir av till Fredde nu ikväll troligen, så bye people. Imorgon Cetermässan, gillas

NUNNOR I SITT EGNA LILLA SKICK AV TRO.

ett gott skratt när nunnor kommer inom Max för att käka burgade sade jag igår, nice och idag eller mja snart kör man tyill marievall då för att kolla in de oskyldiga, de som är oskyld sägs det och som har och lägger allt på sin tro.
helt fantastiskt egentligen att man verkligen tror så mycket, att man lägger ner sitt liv på något, som man tror på, men som alla andra kanske tycker är helt värdelöst och har tidsbrist till. jag tror på spöken och andar, en del tror på gud andra är ateister och tror på vetenskapen, det finns inget rätt eller fel så är det.

slingade håret idag, blev ganska nöjd faktist, fattig som man nu är har jag iaf ingen utväxt som syns och är inte ultrablond iaf, en del mörka och ljusa slingor, nice och jag älskar att bli ompysslad.
sitter och lyssnar på den låten jag länkade innan, älskar den bara.


- ömhet, känsla, närhet, varför ska det vara svårt att ha tilliten ?

A HARD DAY OR SOMETHING.

dessvärre en skoldag idag med, enbart tisdag och så segt vart det, skit mådde man och allmänt depp. feber, frossa, en del epedemier eller något ien smäll, eller jag vet knappt, men hatar det, alla är sjuka just nu så.

blev att skippa skolan på eftermiddagen, gick o underhöll mig med fredrik, alltid nice, fika blev det två ggr, eftersom vi gjorde massa ärenden på vägen, inte minst borde jag snart skaffa mig en ny mobil, eftersom jag tappade min i golvet, ingen täckning och nu har jag ingen mobil.
får väl snart råd om jag bara slutar att gå till epressohouse så ofta, right fredrik?

impulsklippte mig idag, endast topparna dock. beställde tid för färgning imorgon, blir troligen slingor för att få bort utväxten, som i vilket fall syns satan. alla tycker att jag ska bli brunette men jag vet inte, som frisören sa, att det blir svårt att få tillbaka den gamla,  + att det blir dyrt. så mja, får börja med slingor.
hemma nu, snart sätta i inpackning i håret, leta efter någon mobil o få kontaktmed omvärlden, annars? läxor maybe... vilket kväll, boho, har iaf handlat saker till torsdag iaf (Y)

min pärla ♥


MIN BLOGG SKA INTE BEHÖVER HANDLA OM JOBBET, MAX ALLTID? rightgenom mitt jobb, så möter man och betraktar människor på olika sätt. en del är så hjärtvänliga och har insikt och förståelse om man ibland glömmer och råkar försäga sig. alltså att man bara är sig själv. medans den större delen ibland är vronga och helt stela i sin personlighet. att man knappast vågar visa ett leende för då spricker deras värld.
barnfamiljer som inte vågar visa sig kärleksfulla, eller om en gammal man borde vara glad att man respekterade honom, gav honom en bra service, men nej en del är bara irriterade, arga och väl medvetna om att det är vi som valt detta jobbet.
jag hatar dem som tror att man är den bläckfisken med tusen armar, den som altid blir arg, som verkligen måste tycka att kunden har rätt alltid. nej sån är jag inte, och tänker inte bli det.
vi är liksom människor som alla andra, kan göra misstag, skämma ut oss, skratta och må bra på jobbet med våra medmänniskor. en del klarar helt enkelt inte detta. that's it !

kan också säga att jag hänger med till malmö på torsdag, det blir nice, och nu är väl mer eller mindre paniken om jag ska färga min utväxt, tona det brunt eller vad tycker nu? jag är trött på min blonda, trista färg, inte minst utväxten, så... kommentarer tack ?

nu väntar historian med inperialismen och etiken, and now she's out !

NU ÄR DENNA HELGEN GJORD.

är för piggför att sova, men borde eftersom det är skola imorgon typ, sugen på något sött, men det finns inget sött hemma, vill inte sova ensam, men har ingen att ligga med, borde tänka klarare, men orkar inte eftersom ingen tänker lika klart.

min helg har gått lika snabbt som ett vindkraftverk känns det som, allt har snurrat ihop sig och jag har varit allmänt crazy, om jag nu inte är det för helatiden. det blev inte många timmar sömn denna helgen, och jag är van, klarar mig, och är välorganiserad att påbörja en ny vecka imorgon.

imorgon blir det skola, jobb och ut o springa slingan, kanske gymmet på det. hade varit grymt skönt. eftersom man jobbat o stått i hela jäkla helgen så får man ju röra på sig något.
får se om det blir någon cetermässa på torsdag, blir lottning om det blir jag eller Fredrik. synd att båda inte kan hänga med.
på cetermässan käkar man och får gratis sprit, en torsdag, vilket innebär att jag ev, får vaccinationsprutan på morgonen, kör folk till ett läget o lödrup, åker hem o sticker till Malmö med kollegor, vilket hade varit grymt kul, ledig på fredagen, vilket är uppenbart, right?

- lever mitt liv mer än någonsin just nu? eller något i den stilen. längtar dock till sommaren, studenten, utlandsresor! hell yeeaahh natti people.


vi vill hitta kärlek, men vet konsekvenserna av sanningen
när vi väl hittat det, mister vi den lika snabbt på gund av dåligt självförakt, omtanke, glömska, otrogenhet
när vi vet vad vi har, när vi inset vad vi mist, vill vi ha tillbaka det
för ingen vill leva ensam .. aldrig.

NEJ NU ÄR JAG TRÖTT.

hatar minst att jag börjar bli sjuk och förkyld just nu. inte minst tjatar mamma om att jag måste ta den dära vaccinationssprutan, dock när jag inte vill. vill inte riskera något. har dock fått en tid till att åka till vårdcentralen så får se, vill dock inte må dåligt.

natten igår gick snabbt, effektivs och bra. dock väldigt många sura miner men ändå många bra, undrar ibland vad det finns för folk.
bland annat att man blev halvdöv, irriterad och ont i huvudet av att ett gäng killar skön AIK sånger o HIF, hah shit, därför förstår jag inte hur trög man kan vara egentligen.

nej nu ska jag ta en powernap innan jag jobbar, 17-23, shit så trött jag är ! 31 införskaffade timmar nu i helgen, (Y) jotack
bye lovers

en längtan tills snön kommer, åh så mysigt.

STÄDARN EN LÖRDAGSKVÄLL

helt seg men försöker nu ladda infören hektisk natt, inte alls sugen på att sitta på jobbet och sega, men bättre att få pengar änn att spendera som alltid. inte minst är alla ute o roar sig när man själv är inne.
färdig städat huset nu iaf, vilket är tummen upp, nu inom duschen!
måste nog säga att jag nog aldrig kommer att komma ut spindenfobin som jag alltid haft, och långt om länge kommer att ha, det går bara inte för idag blev jag typ nästan anfallen av en stor äcklig spinden, inte minst tror jag att den överlever i damsugaren, vilket är skit  !
ÄR KÄRLEK ETT TIDSFÖRDRIV? ELLER NÅGOT ATT LEKA MED? ELLER DET ÄR EN SANNING PÅ REN NÄRHET?

efter en kväll och natt som denna blev det en massa diskussioner och prat om saker och ting. Louise och Ellinor gjorde kvällen, inte minst folket som måste inom max och hälsa på och prata strunt.
Graviditeter, tankar, åsikter, människor, besvikelser, argressioner, stress, minnen från sensation som visar sig i enormt skratt!  men ändå glada och härliga personer som gör ens vardag på jobbet, såär det.

tanken är mer de att saker o ting är värda att vänta på, vi har tiden, och om vi har tålamod så får man det man har som mål. En del tankar är värda att tänka på helt enkelt insåg jag. Personer man trodde gott om kan vänta hur snabbt, kärlek existerar bara för stunden då ett Nej spelar roll i bilden, kärlek visar inte alltid sin rätta sida, vilket visar sig i ånger och rädlsa för att testa något nytt, nya gränser och hopp för något.

det är ju bara så, att någondag så kommer det att finnas någon i ditt liv som du kommer, förmodligen att älska och hålla kärt. Ärlighet och tillit, reskept och värme... däremot hatar jag bilden av den dära "framtidsidealen",ni vet.. familj, barn, hus, hund osv osv. nej jag vill inte ha det så "planerat" men lever mitt liv nu.

när jag vart liten undrade jag om hur mitt liv skulle vara för sex år frammåt, här jag är nu. nu undrar jag, vad har hänt om 5-7 år? en skrämmande framtid... tanke.. inte minst, mina val, min som person spelar in, för bara jag kan göra något...

nej nu borde jag sova, ikke trött iaf, varit uppe i 24h nu snart.. good girl(Y)
bye dear.

TORSDAGAR ÄR SOM DEM ÄR.

en lång skoldag, och jag får iaf lite gjort iaf, framstår som den dära "populära bland lärarna typen", en sån kategori som man kanske inte alltid vill ha, men om den är sant tycker jag inte alltid. försöker gör jag inte iheller.
är det inte bara så typist att alltid skolor serverar soppor o dylikt på just torsdagar, blir nästan häpen om dem har något ätbart någon dag.

trött som hon är, 2 1/2 timmes intensivträning, and I love it, tror jag är beroende eller något, känns som om jag borde ta tag i mina studier, men känner knappast för det, utan tar undan de istället.
kvällen blir nog lite av plugg, kanske åker inom staden Ystad som inte lever kanske men men...

annars så jobbar jag 16-19, 20-05 imorgon, gash vettifasen om jag älskar det men pengar är alltid bra. like I said, pengar styr vårt samhälle, dock är dem till för att spenderas. right? '

see you later dear.


"so wicked"

SENSATION WHITE COPANHAGEN

"WICKED WONDERLAND"

 

vill få den känslan igen, att känna sig uppmärksammad osv osv,

som jag sade till ellinor ikväll, man gör inte såhär när man är nykter

men man gör det där, eftersom man inte känner någon, shit.

 

handlar dock inte om saker o ting, musiken vart awsome

och jag vill till Amsterdam nästa sommar. that's it

natti people.


FIKA, AND AT WORK ALL DAYen händig dag känns det som, en del gjort i skolan och man måste tänka andra vägar just nu helt enkelt. så klart allting så snabbt och så megabra som möjligt. that's me
slutade tidigt för att jag gjorde klart en uppgift snabbare än de andra i klassen, vilket blev väldigt ogillande. gick o mötte upp Fredrik och fikade på EH, like always en varm choklad satt fint i denna kylan, inte minst så snöade det (!) vilket jag älskar väldigt mycket.
dock så är jag lite negativ att de redan sätte upp julpynt och grejer på gågatan/hamngatan, lite för tidigt kanske, men snart är väl den dära julkänslan framme, I hope. längtar till julmysen o så

påväg till perrongen så fick jag ett samtal att en kollega vart sjuker så jag tog tag i saken och tog stängningen, tjänade lite extra cash,. när jag som minst inte ville, orkade inte men det fick gå.
och nu är man hemma och trött. tack och lov att jag ska köra in till skolan imorgon. träning efter det (Y)
ska ta ut mig helt.

jag borde sova nu, menhar FÖR mycket att tänka på, torsdag imorgon, damn, och snart fredag, då jobbar jag från 16-05, boho good day (Y) need the money

-dessvärre styr pengarna våran värld mer på hösten. för då är en del väldigt fattiga. like me

KENT, bara Kentgilla Kent, bara älskar deras musik, och yes dem är bra. men R&B är något mycket bättre såklart.
men som sagt, en tendens att alltid lyssna på kent på hösten, av den anledningen att den är väl lugn o sansad, depprimerande ibland och yes, finns där oftast i hörlurarna när man är ute. vad lyssnar ni på?

städat ovanvången nu iaf, känner mig hyffsat duktig, och vad som händer vet jag knappast.

Copenhagen, sensation white, wicked wonderland!

efter att ha jobbat sedan 11-15 så fick denna svenskan rusa till erika, göra mig fit for fight med andra ord och fixa det där lilla för en toppen kväll. drack knappt något eftersom jag nästan visste att man kunde bli lika hög på musiken, och i detta slippa bli så enromt trött pga spriten så pass tidigt.

och vi kom dit, hörde musiken pumpa så höggt uppifrån läktarna, min min blev stor och jag bara älskade detta. detta är något för mig kände jag direkt. fast än att jag inte altlid lyssnar på house och liknande men detta blir bra kände jag! när väl alla är vitklänna blev det så bra.

vet däremot att man aldrig ska gå o grupp, tappade bort alla förutom Ellinor. vi pumpade på golvet, med en del killar och vi måste kännt oss uttittade, svenska tjejer verkar vara lila populärt som utomlands verkade det som. en del danskar som frågade, till och med norrmän. hah nice!

en del vatten, rytmen från bas som gick rakt in i hjärtat, Sebastian Ingrosso som överöstade Mr white. avslutade med Tacadisco, vilket blev en jäkligt populär period. Erik E, Morten Breum och några fler, fasen så bra.
som sagt blev man hög på musiken och bara basen och volymen, skriken från folket, och när väl en prata i microfon, "Copenhagen, make some noise!" och jotack vi skrek lovar jag.
detta blev en lång, kallt, underbar och minnesvärd kväll. skulle vilja kolla in Amsterdam också. någon som är på?

avslutades dock i "panik" för min del eftersom jag stod HELA natten utan jacka och jag  verkligen hatade läget just då. en tubtopklänning och låga skor vart det enda, om jag nu intefick sköldskador ens. men en grym kväll och jag är nöjd.
klarade mig galant utan sprit och det försvann med allt vatten jag o ellinor drack. dansade konstant i ca 7-8h, och mina ben svek inte riktigt men nästan. en toppen kväll.
jobbade stängning igårkväll så hann inte skriva, men säger att ni missade något verkligen. nu ska jag sticka och träna, så ciaaoo !

RSS 2.0