EN TIDIGT MORGON, MED KENT LYSSNANDE GENOM HÖGTALARNA.

EN NYGJORD SMOOTHIE HADE INTE SUTTIT FEL INTE.

snart bär det av för att sticka till jobbet, inte alls sugen, I hopp om att folk är gladare idag

annars blir man nästan knäckt. iaf allt är färdigpackat, och sen bär det av till DK

pappa har iaf satt sig på om det händer något så kör han till DK för att hämta mig eller nåt. hah men men, en del har varnat en osv osv, och troligen kommer jag hem, so don't worry.

 

har knappt förståelse att det är 1 November imorgon, shit som tiden går.

Louise, she's out people.


YES, ANDREAS FAN VA GRYMMA VI ÄR! WE DID IT !

man ser ju helt klart om vad folk älskar att läsa och inte. men iaf kan säga att denna dagen har gått så OTROLIGT snabbt, eller är det bara jag som varit allmänt snabb eller slö. sov iaf till kl 12, och sen bar det av till morfar, kunde inte bärja mig för jag ville hem, FICK MINA BILDER OCH VIDEO FRÅN TANDEMHOPPET, andreas ringde mig inte minst så vi fick en pratstund däryes, alltid nice. och ska träffas en dag och kolla på allt. säger att vi är sjukt grymma, stolt över mig inte minst, kan avslöja att han jag hoppade med blev över askad att jag gjorde detta, jag är höjdrädd som in i, OCH har ALDRIG FLYGIT! jag vart han första iaf som han fick "testa" på. vilket är kanon, haha, shit så bra vi är.


kan säga att jag saknar det och ÅNGRAR MIG INTE ALLS, ska göras om igen, sugen på att gå en kurs, 7000;- ca sen + redskap osv osv, utrustning, shit så nice. videon blev helt sjuk dock, ser ut som en hamster, en flygande ekorre eller nåt, hah! promise, räcker med denna bilden haha !

ska göra allt klart till morgondagen, SENSATION WHITE DÅ VAFASEN, och vet att en del är avundsjuka ;)
ska dock jobba innan, tråkigt men sant, sen bär det av. hemma i sverige igen på söndag morgon, sen börjar jag o erika jobba kl 17-23, boho. sen skola dagen efter (Y) älskar kanske inte. men det kommer bli en grym kväll.

jag och Louise, at my job, kom idag fram till att ystads folket behöver lektioner i medkänsla, och empati, inte minst hur man lär sig le och bete sig normalt bland folk. damn. säger dock inte att jag drar alla med en kam direkt men MÅNGA.
iaf bye for now, ska städa och göra klart en del saker o ting. hördes kanske på söndag ;)NÅGOT AV EN KOMPOTT.

känns att man har lov, dock borde man göra allt det som väntar, alltså plugget. dock jobbar man, och gör allt förutom det, varför blir det alltid så? iaf så har jag jobbat extra en del denna veckan, vilket är bra. eftersom man ska spendera i helgen boho..
sensation white om två dagar vilket är sjukt, som bli riktigt kul och med underbara personer . tummen upp! dock jobbade både jag o erika dagen efter, vilket suger totalt.

hemkommen from the city nyss, kollat film och sådant. dagen har blivit att man typ endast sovit, hjälp mammsen med städningen och helt enkelt umgåtts med labinot.

igårkväll blev som den blev, jag vart inte sugen alls på att dricka men det gick ändå ner en del. slutade på bara bár som sedan blev att sova i staden ystad. en helt okej o soft kväll tycker jag, tråkigt så bara bár men det fick funka. nu ska jag spara mig till lördag, jobbar imorgon 16-19, litet o skitigt pass but I need the money !
natti folkes.- man inser vart man har personer i slutet, hur man änn vänder och vrider, har man en pil i ryggen.
tystnad, hjälplöshet och besvikelse.Lifehouse - storm
<3


KVÄLLEN BLIG SOM ALLTID GALEN MED KOLLEGORNA ?!

NEJ MINTTUN ÄR INTE NÅGOT SOM BLIR KVÄLLENS HÖJSPUNKT DENNA GÅNGEN, är knappt sugen på att dricka ens, men det är alltid kul med kollegorna, vilket är ett undantag eller liknande. alla onsdagar är MAXonsdagar, jag vart knappast med dem andra så pass mycket varje onsdag, för jag jobbade för det mesta, MEN IDAG ska jag med den ut, jobbar först ett onödigt pass 16-19 sen fixas det o sen sticker jag till steff, för förfesten håller hus.

ska iaf försöka ta det lilla lugna med spriten idag, de som jag festar med vet att jag dricker oftast mer sprit, shottar o så än vad jag dricker öl, whiskey o sånt, shit men sant.

är helt slut från gårdagen, jobbade typ hela dagen inprensic, hann träffa labinot en stund emellan o efteråt, alltid nice förståss. jobbade 11-15, 17-23 vilket blev en dryg vana men har INTE råd att säga nej eftersom jag får så pass lite tider nu, soo... ni förstår när ni som läser detta också fått jobb. eller har det kanske..

nej nu ska jag tryp dricka upp min frukost som består av endast jordgubbar och mjölk, milkshake alltså, yes! utan socker o allt, och vettifasen, kanske behövs :) ska iaf äta idag innan det blir en galen kväll.

and she's out ;)

 

Taio crus - break your heart

fått den i huvudet !

 


sett Love actually ?
 

 

säger här med att jag precis såg Love actually och hade ett långt samtal med en o annan

och nu vill jag enbart ha närhet, varför alltid de när man ser romatiska filmer?


KONSEKVENER AV SITT HANDLANDE, VART FINNS SLUTET?


DETTA ÄR EFTER CA 8-10 MÅNADER
JAG JOBBADE PÅ MAX OCH FICK DRICKS, 
SPARADE ALLT. IDAG HAR JAG DOCK MER.

efter att ha sovit bort inprencip hela min dag till halv tre, så satte jag mig i bilen för att köra till gymmet för att få bort den dära tröttheten, eller rättarsagt så ville jag bli ännu mera trött, vilket är en skön känsla ibland, att prestera så bra som man kan och vill. Älskar att jag kommit tillbaka till fyra dagar i veckan.

lyssnade och inspererades av en konversation på radion på gymmet, glömde dessvärre min Ipod, vilket är sjukt tråkigt. men samtalet handlade om en tjej i samma ålder som mig, som drabbats av panikångest under sista året hon gick i skolan. efter det har hon fått tänka på sina konsekvenser av sitt handlade. hon har idag insett att man kan inte vara bäst på allt och man kan inte göra hur mycket som helst, hela tiden. visserligen är det sant, och då tänker jag på alla mina år då jag gått gymnasium. det har gått snabbt och hela tiden har jag haft något att göra, eller gjort mig till något.

skaffat jobb och jobbat insentivt, tränat fyra ggr/veckan, hittade ibland tid till pojkvänen som jag då vart tsm med i tre år nästan, vänner, sällskap, utbudet i skolan, körkortet, besparandet och skulder av pengar. men ändå har jag klarat mig? jag klarar mig bra idag, ligger bra till i skolan, fast än att jag verkligen måste presetera som bäst där, få bra betyg och klarat mig, fick mitt älskade körkort som jag betalt SJÄLV, som andra får av sina föräldrar. jag har haft mina perioder då jag struntat i skolan o jobbat istället. då jag jobbade 98 timmar i månader och klarade et galant, försökte hela tiden hitta tiden till vänner pojkvän, slit festande och intresset för att träna och hålla igång? pengarna som jag efter en tid blev väldigt beroende av och som jag bara vill ha.. men fan att höra det hon sa.. det satt

fråga mig nu när jag hörde henne, när ska jag gå in i väggen? få panikångest? eller helt enkelt gå av i bitar?
- man är inte alltid så stark som man ser ut. någon gång brister det och du inser sanningen av ditt handlande.

MIN DATOR HAR ÅTEUPPSTÅTTefter många omständigheter så kom min älskade storebror hem från halmstad idag, och inspringande till mitt rum då jag låg däckad, eller rättarsagt sov satan, han har iaf fixat min dator nu, min sjuka lilla dator som jag trodde hade gått in i väggen.

iaf så tittar jag tillbaka på alla bilder o allt, bilder sedan våren iår, oj som tiden går för fort, snart är man 20 och då efter de går tiden som in i.
iaf idag blir det att jobba 20-05 med söteerika o kristina. love them.
i hopp om att de andra dricker för min del så får jag spara mig och vänta till nästa helg, sensation white då vafan!

måste gå o läggamig nu, tycker man sover mindre o mindre, snart går man i sömne eller nåt.
fått insikt att man aldrig ska lita på en nära, en vän eller liknande, för tilliten spelar ingen roll i samhället.

FOTOTAPETER, LÄGENHETER OCH TANKAR


DEM SÄGER JU ATT MAN SKA VÄNTA, men jag längtar tills jag väl har min första lägenhet då, JAG SJÄLV kan inreda och pyssla och stånka. ska bland annat ha en fototapet, yes med mina egna bilder vilket verkar skit häfitgt och snyggare. kanske däremot dyrareänn normalt men kan hoppasatt jag kommer att genomföra detta. läste detta på någons blogg på blogg.se

i väntande tider på att kunna gå till gymmet, precis ätit och man borde iaf vänta några timmar, vilket jag knappast har tålamod till. ikväll blir det att jobba med steff 20-05, boho inte alls på hugget för denna helgen, men hoppas att alla kommer få det kul, och festa satan. på ett sätt så klarar jag mig, sparar mig till nästa helg ;)


TRÖTT SOM ETT SVIN, MED REN SVENSKA

när alla andra satt i skolbänket satt jag och körde omkring till både blentarp och sjöbo för marknadsföring med ett gäng från skolan. det gick kanon bra och klart blir man seg och har inte alltid tålamodet till att hålla käften, för en del eländiga fjortisar och högfärdiga sådana..
inte minst fick en annan gå upp kl 05  och ta iväg pappsen till jobbet, BARA för att kunna ha hans bil. så snäll är jag inte alltid däremot..

nytt träningsschema på gymmet idag, and I love it. ska typ "börja bygga satan" nu som min intruktör sa, och klart. jag blev sjukt trött och nu är jag som spagetti med andra ord. såg o hörde att det inte blev något hos fredrik iheller ikväll, tråkigt dock... så nu undrar jag vad jag ska ha för mig ikväll. fredag imorgon igen och då jobbar man 20-05, boho. knappast sugen.
lönehelg, en vit helg, en del som är ute, öja, saras 20års fest missar man. MEN jobbar med en del bra folk så det jämnar ut sig kan man väll säga. men hoppas att alla ni andra får det skit bra och drar in en karatefylla, tur kanske att jag kommer att medverka då kanske...

säger dock att det är 9 dagar kvar till sensation, måste växla saker o ting, och damn så kul det kommer bli ! jobbar däremot stängning med erika dagen efter, (Y) yes, en vanlig sak att folket på MAX är bakis då de jobbar?FEMININA KÖNET SOM HAR SINA KLURIGA SIDOR.

en del samtalsämnen lockar mer än andra, det vet nog vi alla. jag och min kollega Fredrik satt o diskuterade idag via väldschatten msn, angående hur vi tjejer, kvinnor, det feminina könet påverkas av varandras egosim och personlighet. var den personligen gör och vad som egentligen påverkar andra.
kvinnor är kända fäör att inte ta emot så mycket skit, men ändå öppnar vi våra käftan och säger så mycket mer emot. inte minst inom arbetsmarknaden idag så är det största mtoståndet för oss kvinnor, är om någon annan i närheten blir mer framgångsrik, populärare eller helt enkelt bättre i andra ögon, än vad hon andra är.

det är sant, att vi alltid måste ha "sista" ordet, att vi säger att vi aldrig gråter av spillt mjölk, eller att vi alltid måste framstå som något bätre än vad vi egentligen är.
jag ser dock inte ner på det kvinnliga könet, isåfall skulle jag se ner på mig själv, right? dock vet jag att vi alla har svagheter. kvinnor som män, men varför kvinnor alltid har en tendens att få ryck över alla när en liten sak går snett, vet vi inte, eller om hon inte har smink eller att hon tros ha världens största finne i pannan, att hon måste stanna inomhus, varför detta?

nej tycker att man måste inse att man är vacker som man är, och man inte ska ta åt sig utmaningar man inte kan hantera och om man nu kan hantera dem, att göra det rätt.
detta är nog inte mer än några funderingar, men som kanske väcker känslor hos någon.

nej nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något vettigt, kör imorgon bitti till blentarp, sen ska det bli träning efter det, nice, nu ska hon "bygga" sa min instruktör innan igår. hah du tror

- kasta aldrig sten på småhus om du inte visste hur stor den vart egentligen

tåg denna häromkvällen, mysig kväll
TANDLÄKARE, VILKET BRA YRKESVAL?

alla har mer eller mindre fobier, sedan man är litem eller liknande. idag på morgontimmarna skulle jag traska mig till en tandläkare, laga hål vilket inte är så konstig faktist, MEN jag har skärmpt mig. jag hatar tandläkare mer än något annat, kan inte förstå hur man vill bli det, när alla tycker så illa om en, hah eller iaf jag.
spindlar är ju också en stor del i de hela, det går inte en minut tills jag går o skriker och ber någon annan ta hand om saken, eller gråtandes springer man någonstans o gömmer sig, sjukt men sant. dock vart det nog ett tag sen
men jag överlevde den sjuka timmen att vara där, nu är det nästan 9 månader till nästa och då betalar jag det själv, vilket att jag ska härmed börja att borsta o TA HAND OM MINA TÄNDER. hah hörs sjukt men men... har fortfarande bedövingen i käket, shit säker jag nog mer när jag äter !

spenderat jkvällen att lägga upp bilder från festen i fredes, nästan alla kom med, har INTE raderat något faktist, lägger dock inte ut där jag själv ligger däckad nästan eller ser allmänt störd ut, hah sjukt att en kväll blev så "minnesvärd" vilket urartade till urvalet MAX.

dagen blev bland annat att jag inte gått i skolan, vilet blev en soft måndagh, vilket hela denna veckan kommer att bli för jag ska bland annat ut och prata inför folk ons-tors-fre. kan ni tänka er att jag ska köra till blentarp på torsdag själv ? utan PGS ? man vet ju hur bra lokalsinne jag har.MEN !...

- blonda är inte mindre smarta för att man kolla på färgen
brunetter dem är dock inte så mycket bättre när det gäller andra saker...
men dock har jag funderat på att färga håret...

LOUISE! , DO YOU REMEMBER ?


eftersom mobbningen pågår på jobbet, med att jag fått bildbevis att sexuella trakaserier pågått under festen blir man helt sjuk, hah nej skojja. skrattat har man väl gjort hela dagen eftersom steff mobbas,
min älskade system kom till mig idag och damn, shit en del kommer jag ikke ihåg, hah, dock mycket bra bilder, de flesta iaf. nice evening, jag o tobbe kom på att detta får INTE ske på personalfesten iaf. minttu är uteslutet för min o tobbes del troligen, eftersom det urartade sig med att de flesta deckade.

tagit en lång o skön promenad idag iaf, solnedgång o  allt, mysigt, dock inte själv. jobbade till kl 16 så det blev en soft kväll, är nu hemma men ska in till stan nu för att sedan imorgon bitti åka till the dentist, boho hatar det mer änn något ! so lucky me.

EN HELT VANLIG SÖNDAG, ELLER?

det jag anser är svårt, kanske alla andra tycker är lätt. men i detta fallet så ser jag inget ljus i de vi kallar osäkerhet. när något känns fel eller osäkert blir man helt ksakis, nervös eller helt enkelt så stänger man av. så känner jag mig iaf just nu, av den anledningen att jag inte vet hur jag ska göra med en del saker, so tell me what to do people?

för att snart bege mig till jobbet känns lit segt, och jag är trött kan jag säga, men inget ovanligt. efter det blir det nog pizzaätande, maybe om jag känner för det. det är nog tillräckligt att jag just nu måste tvinga i mig frukost, annars rasar min morgon. nej nu ska jag göra mig gjordning, bye.

I huvudet, yes tralala


MINNESLUCKOR, BRAVADER OCH MINTTU, EN GALEN KVÄLL MED ANDRA ORD.

min efterlängtade systemkamera kom inte med i väskan ikväll, då jag efter att ha jobbat i 4h bakis, inte helt hundra om hur kul det är egentligen, och tror nästan att jag käkade något ordentligt nu ikväll, min frukost på över 24h sedan.
bilder från gårdagen kommer och jag lovar att det kommer nog bli kanon bra, hah vill inte föreställa mig om hur mobbad jag ens vart där, de flesta blev ju fulla hörde man ochinte minst gjorde denna svensken bort sig med en del bravader fick jag idag höra. men tar det som en klapp på axeln, någon måste ju göra bort sig, kan då ana att staffan älskar detta VÄLDIGT MYCKET! kan beskriva kvällen som jättekul med alla, det vart länge sen, minneslyckor för det mesta och minttu, shit det lär ta ett tag. inte minst ska jag nog sluta med att ha axellösa klänningar när jag ska ut, hah! det blev dock en väldans massa blåmärken för min del, sjukt och inte minst huvudvärk som fan !

fast än at det känns som en helt vanlig vardag så sitter denna louise hemma, en mysig lördag för sig själv, inget jobb föräns morgondagen då jag får min kamera, yes! liksom... nu blir det typ popcorn och sängen, den saknar nog mig.

har kommit på att det inte blir minttu på ett tag, och att det är väldigt farligt att festa med ens arbetskollegor.
en mysig låt bara. that's it.

FREDAGEN MED ALLA SINA STUNDER, BLAND ANNAT MED KOLLEGOR !

kan nog mer eller mindre säga att jag saknat en fredag då man är helt ledig, eller rättarsagt jobbar jag 16-20 idag men den blir det festligheter, vilket vart väldigt länge sen kändes det som, arbetskollegor som super ner varandra, en del osm däckar, som kanske ligger däckade på golvet på jobbet senare på natten, minnen är allt vad allt ger, om man inte super för hårt såatt säga.

tror inte minst att alla läst, hör och talat om nerläggningen om bara bár i Ystad. sjukt men sant. men i hopp om att dem hittar något annat, så att alla äldre som alltid klagar får rätt. ungdomar i ystad utvandrar snart vafasen. här bor bara äldre, och då menar jag snart bara äldre. men hoppas de hittar något annat, för annars måste man vänta på öja eller gå ut i malmö varje gång, boho   -.-  troligen blir det iaf utgång ikväll, vem hänger på?

- min nygjorda smoothie till frukost gjorde fasen susen, iaf för stunden, nu väntas sängen igen  (Y) I like


DENNA BILDEN GER NOG LITE FEL SIGNALER,
MEN KOMMER VI IHÅG DETTA EMELIE ?

TA VARJE DAG SOM EN LITEN FEST

när man tänker efter, så fort jag började jobba på hamburgarestället i staden ystad, MAX som ala känner till det. dit alla går när dem haft sitt lilla roliga, där nattmaten alltid befinner sig om fredag o lördagskvällarna, där unga människor, vid ett annat namn fjortisar som alltid kommer in för att låna lite värme, ett ställe för alla ystadsbor med andra ord. men man kan undra varför, eftersom en del klagar och har MAX emot sig, eftersom Mc donald´s låg där innan, så varför går man dit och handlar om man tycker det är dyrt? so weard...

 

inte minst är vi människor från max experter på att uppleva saker och vårvåna oss varje gång vi festat till det, att alltid springa inom o hälsa på, samma gällande på fritiden, varför är man alltid där? det är et hem för oss alla, ska vi kalla oss familj? hah, man älskar sitt jobb och dem dära människorna som gör det så jäkla bra, posetiva och negativa dagar finns för alla, inte minst för oss personal och för en del gäster, hah shit.

 

iaf så bjuds det till festligheter till fredagskvällen, nice jag som hade velat gå ut ändå, tummen upp för detta(Y)josse och jag kommer att låta det blir en kanonkväll med andra ord sprit säger allt, inte minst ska erika med, alltid lyckat + det vart länge sen man vart ute, känns det som iaf.

 

 

 


KILLAR SOM TJEJER, FEMININA OCH DET MANLIGA DRAGET.

häromdagen i skolan pratade vi faktist om äkta och falsk snällhet, hur det utnyttjsa och om hur jag som person uppfattar detta. när man väl tänker efter så är ju samhället uppbyggt på falskhet eller då i detta fallet något äkta.
 men hur avgör man detta? och hur blinda är vi egentligen för sanningen som kanske står framför en?
hur som helst så står vi ensamma någon gång i livet, ensama, misstänksamma och helt enkelt blåsta med andra ord, men den kommer det då tider då man verkligen har en person som man har tilliten till, men vem vet, sviken den? eller menar den verkligen varje ord som kommer ut?

man kommer ju ihåg då man vart "bästa vän" men någon och då den svek, hur efter lämnade man blev, men i detta fallet så ser jag inte ner på den feminina draget, utan jag kan säga från hjärtat att jag inte klarar av en del tjejer, iaf kanske det flesta. drar inte alla över en kant, men varför är det så att tjejer klarar av killar bättre och tvärt om?
dagens samhälle är format så I guess,
- man inser inte vad man har, förens man förlorar det.


GLÖMSKA ÄR NOG DEN SÄMSTA EGENSKAPEN. IAF FÖR MIN DEL.

tanken om att tiden går så fort som den gör just nu är lite mindre tänkvärd. kommer ihåg när man vart så pass liten och önskade att man vart större bara för att komma in på det ens äldre syskon vart och roade sig på. långt om länge då man önskade hur man vart och såg ut som 18-åring, då man längtade tills man kom in på alla ute ställen, då möjligheterna fanns där och spriten började flöda.

dock som liten vart man alltid oskyldig och gränser fanns mer, inte minst kommer jag ihåg när mamma varnade mig för främlingar, att man aldrig ska lura sig in en främlings bil eller stjäla godis i butiker. men tiden föränras snabbt, inte minst så springer åren frammåt, snart är man tjugo och jag vet inte hur jag ska reagera, om man ska vara glad?, ledsen eller frusterad, ens framtidmål börjar nu, jag har min lista och en del att bocka av
jag har mina, har du dina?kommer bland annat ihåg en del minnen, som kommer upp när det gäller bilder, har en del bilder som kommer upp när det gäller om man lyssnar på ett visst musikstycke, har ni inte de? bilden är ett tillfälle om en katastorfövning i skolan, något sjukt kul och värdefullt som uppkommit inom skolan, oviktigt för er förmodligen.
men om man ens visste hur mycket man egentligen glömt, men som kommer upp på några sekunder för något som påminner?
- man glömmer och nya saker ploppar upp helt omedvetet.


I HOPP OM ATT DAGARNA GÅR SNABBARE, FÖR LOUISE ÄR SKOLTRÖTT

man säger att man längtar tills skolan är slut, då har man som man kallar det ett fritt liv. såklart ser jag framemot att ha allting klart, för just nu kommer allt på en gång och jag tror jag kan slänga allt i väggen. ni vet ju själva hur hård pressen är, att ha bäst i klassen, vara den populära bland lärarna och bara vara allmänt bra o gå ut med kanonbra betyg. men jag borde vara stolt över mig, eftersom alla andra är det av någon anledning. man ska tycka att man är bra, annars? jo då är man allmänt kass helt enkelt.

raderade allt jag hade innan, kände inte för att se detta och helt enkelt börja om på nytt, okej
men nu måste jag gå, prov imorgon och jag måste börja läsa på detta nu, damn hatar detta, inte minst fryser jag som in i.

när ska en riktig vardag börja? hur länge tar det tills löven faller...


en gamal gooding, cris brown finns ju alltid, just so you know


RSS 2.0