impossible

 

"vi borde inse att saker och ting kommer ivägen, men vi går aldrig skillda vägar

vi har helt olika drömma och framtidsmål, och vi ser oss som svarta och vita

men vi finner varandra någonstans på vägen, fast än livet ibland är orättvist"


Return to you?

No stress, som det brukar heta. en del tankar kring studenten, blir det någon bal? sugen fast med vem? dock ska vi påbörja klänningen till min student, den blir fin, vit, öppen rygg eventuellt och Matilda fixar sminket, det är lovat. Om det blir bal är det bara att fixa tid åt frissan och sådant. inbjudningar på G och jag har kli i fingrarna, fixat med middagen och champanjefrukosten också, lovande blir det, längtar.

 

med hårinpackning i håret, är jag sugen på att slinga håret i helgen, och det blir kanske av, malmö också och jobbande, pluggande inte minst. så bör bortsätta med studierna nu, ciaoo

 


JOBBESKOR INHANDLAT, CHECK

Mjo sitter nu här, precis varit i tomelilla och köpt ordentliga jobbskor och betalt räkningar, yes och där gick de sista pengarna, blir att snåla nu fram tills den 15:onde, lön då anyway.

har en stark längtan tills jag kommer ifrån denna hålan, vid namn Ystad. den dagen då jag sträcker mig till en annan ort, lära känna nya människor, lämna gammalt bakom mig. finna något jag drömt om. För vi alla har ju drömmar.
är sjukt trött på att ödsla tid för att fixa saker som går i bitar. Folk blir mer egostiska, irriterade och nonchalanta, vaafaan säger jag då jag går genom en folksamling som jag anser är frustrerande och negativa mot allt o alla. För vem säger att jag måste tycka som andra?

Genom mig själv vet jag, att man aldrig ska lita på någon, hur mycket man än vill. För man får se sanningen den dagen man står själv. men liksom, here I am,ensam eller stark, ljus eller mörk, fan vi är ju en o samma ras.

- För vi är totalt olika.

A MOVIE ABOUT THE CITY YSTAD

svårt att säga, men efter jag sett filmen kände jag mig på något sätt stolt för att jag bor i en så vacker stad ändå. På sommararna är det helt klart en annan skillnad än på vinterhalvåret, sjukt mysigt. fick sommarkänslan där, tror ni också får den.

har väldigt ont i mitt huvud, precis lagat nudelwok med mamma och syrran, den blev som alltid, helt sjukt god. ska nu iväg in till stan, se "snabba cash" som skolan bjuder på, eftersom de ingår i några arbeten, trevligt. Bör sova men det får jag göra senare, ciaaoo people.


anberlin - the feel good drag
känslor är känslor. alla frågetecken är bara tomma ord.

THE SEA

Kan inte tänka mig att flytta från havet eftersom jag finner mer frid där. I denna kylan idag vart det helt underbart att få komma dit. Havet hade bildat stora ismassor, så man kunde gå ut ett antal 20 meter. Mysigt.

 

"känslan är borta om hur det känns att vara kär

finns något hos en annan, eller är det jag som har kniven i ryggen

och inte vill förstå sanningen, vi glömmer kärleken för ett tag..."

 


VÅRVÄDER TODAY.

det är nogi nte bara jag som alltid astänger av alarmet på mobilen, blir irriterad av att den ringer o ringer sen hela tiden, inte minst den där 5-10 minuterna går mega fort. Kan väll säga att tidiga morgondagar är inte min grej. sovmorgon är nog det som jag har bäst för, men lärarna har ibland förståelse, ibland inte.

gick till skolan, skrev ett grymt bra prov, Idrott&hälsa B, teorin, wiiho. lovely, och nu är man hemma för vi inte hade fler lektioner, ännu bättre. nu bär det ut i det fina "vårvädret" som det känns som, tar med kameran och en del av familjen och hundarna, finfint. Kanske lägger upp fler bilder sen, ciaaooo..

old pictures

 


LÖRDAG-SÖNDAG-MÅNDAG . . .

CRAZY BILD, då alla shotsen och minttun tog fart i skallen, förfesten hemma hos staffan blev bra, dock att staffan blev lite angry på slutet för att två glas gick sönder är en annan femma. aldrig varit med om så mycket folk på öja, eller hur sjuka en del människor inprencip är, blir bara arg när jag tänker på det. en bra hel iaf, en del jobb och festligheter, sjönk ihop i dennis soffa efter att ha gått hem i kylan med Janni.

 

josefine and I har varit väldigt, sjukt händiga med att rensa ut saker o ting på max, fylla upp och putsa minsta lilla skråpa. Ny distriktschef imorgon, wiiho vettifasen om det gynnar mig. Tanken kom upp att jag skulle lämna in en del av mitt projekt imorgon bitti, inte minst prov i teorin, Idrott&hälsa B, lovely prov som jag måste få MVG på för att få MVG i kursen, FAN HATA, glömskheten tar tag ibland, de vet vi alla. blir att plugga inatt alltså.

 

Ny vecka nu iaf, nya tag och fan jag ska ge allt på min träning också, bad blir det också i veckan, en deljobb, massa studier och fan, jag orkar helt enkelt inte. Snart ska jag också iväg och handla inbjudningar til Studenten, finfina tider. Klänning som ska bestämmas och gud vet vad.

 

en man på jobbet idag, ca 50 års åldern, i umgänge med två tonåringar ca 15 år gamla. framför mig beställer dem, och han svor som in i, framför ungarna och mig, sen säger han ordet "fitta" i en mening. helt häpen blir jag ochfrågar  mig då, bör man inte skämmas? eller visa att man ska vara något bra framför dem som är små ungar? nej förvånar mig inte varför en del tonåringar beter sig som de gör.

nej nu blir de att plugga, ciaaoobella.

 

 


In my head, you're all over me

sitter här nu, lyssnar på Bruno Mars - all she knows. fullständigt lugnt och fridfullt med ljus i rummet. för pigg för att sova och sängen vilar med tre täcken som väntar på kroppsvärme. Inte minst en liten sällskaplighund, lovely

för mycket tankar i huvudet och det kan handla om så mycket. det är sånna här dagar man blir rädda för kan jag erkänna. och imorgon blir det troligen skola, fika på de, och en lugn kväll, känner inte för något.
no words' liksom.

vill ha sommaren nu, våren, planera kring allt. dock blir kanske inte allting lyckat. ge mig minnen som jag aldrig glömmer, få mig att glömma gammalt, fira en massa. inte minst beställa klänning till studenten som kommer bli specialsydd av mammas vännina, skitfin blir den säkert. balen, jag vet ju inte, för vem ska jag verkligen gå med? planering som gäller hela tiden, men den blir nog bra ! det måste de.

"ett handikapp som inte kan jämnföras med andra är att tilliten finns inte för någon,
hur mycket man vill, hur mycket man ska tro och viljan finns, men känslan finns aldrig.
tillit till killar som tjejer, skeptiska tecken, nej man är aldrig blind och man försöker aldrig förstå varför.
vi är experter på att ljuga och att dölja saker och ting för att rädda våra egna skinn
en dag står man ensam, är jag van vid att höra. sant och då gör jag verkligen det.
med vatten och bröd går allt. för kärlek existerar bara när det är i "behov" och då man får känslor för andra, då man tros man vara den perfekta, den ända, hans/hennes allt.
nej kärlek existerar inte. inte nu, eller imorgon. "TORSDAG

Dagarna går snabbare än vad jag hinner se runt ryggen. Min bror från Göteborg är nu hemma, hemma en vecka, och jag typ jobbar och är i allmänt dålig form för att vara social typ. hah

väcktes av att min mentor till lärare , och jo louise mådde ikke bra såärde. ska se "snabba cash" med klassen om en vecka eller liknande vad hon sa. niceprice när man väl inte ska betala den själv.
hemma från skolan, blir dock troligen att man får jobba, vilket är lite sunkigt. ciaoo people.

sorgset,men är besviken att man tror sig ha "nära" vänner som går till andra och pratar.

framförallt att personer beskyller mig för saker o ting, när jag går tyst o inte pratat med någon om det.

trevligt. orkar inte med social kontakt, that's it.


DEPP

skulle jag ljuga om att jag sa att jag inte älskar dig, skulle jag ljuga om att jag mår hur bra som helst. Skulle du vilja se ett barn gå till ett rum, förtvivlad, ledsen, ensamast i världen. inte minst ensam.

vi kan fantisera om att vi har det dåligt, en tramp på stortån så liper vi, stranden är längre än vi tror. horisonten ser man inte alltid. solskenet är inte alltid så klart på alla ställen alltid. men vi försöker att se stunden som den bästa, då det inte alltid går. väggen är inte så tjock i alla tillfällen.

vi drömmer om en kärlekshistoria, som inte vill upprepa sig när den vill, vi drömmer om en verklighet, en sanning vi aldrig vill inse. jag vill aldrig inse en sanning, jag har alltid rätt, är du en sån? svar utan ord, tomma värdelösa ord. vi kryper på knäna för att finna tillit, lögner, fan varför ska vi tro på idioter?

aldrig ska vi bli det tredje hjulet, det tredje hjulet ett fleratal gånger. tystnad som tar hål på läpparna. tysta värdelösa ord kryper ut ur ens mun. ändå vill vi alltid ha rätt. rättvisan... den bygger upp dig innuti.

du vet att du kan kasta en sten på mig, för jag är ett fönster. vi får chanser vi aldrig tar. vi tar förnyftet och uttnyttjar stunden. vi säger att vi mår bra då vi stryker händerna mot våra pannor, vi säger "allt är bra" då man bara vill gå ifrån. tiden står still som då på stationen. vi kan säga saker vi aldrig menar, som sårar. vi säger att vi är bästa vänner då dem bästa sviker.

vi säger ett ord, och dem andra säger tusen. du är det tredje hjulet alltid, just du. vi, dem andra. vi tar så enormt mycket plats, och den andra tar inget. vi gråter för att minnas, för att glömma, för att finna något annat. Gömmer lögner, gömmer skuld i brustna hjärtan, och fan vi alla ser sanningen men inser aldrig.

vi är alla små kryp, helt värdelösa då vi står ensamma, som det tredje hjulet. för man inser ALDRIG VAD MAN HAR I SINA HÄNDER, FÖRENS DET ÄR FÖRSENT.

det är överskattade saker, små ord... som blir stora..
'

livet är fan depprimerande ibland, dock finns det folk som rycker upp en
folk som ljuger och påstår sig vara vänner. kärlek finns inte alltid, så som i drömmar.

were do you go when you're lonely?

Bör ju ta alla mina tre täcken och dra mig till sängen, men ikke att kroppen och knoppen tillåter det. sitter nu när, mycket deeptalk på msn med folk från höger&vänster. Lyssnar på Kurt Nielsen en kväll som denna. är slut i huvudet och det blir tyngre o tyngre känns det som. Många tankar, många känslor som väcks, tror man behöver tid för att lyssna på andra för att kunna känna sig själv. eller?

Imorgon blir det motionssimning typ och pedagogiska övningar på badet, sen hem om, fika med Jane, sen påbörjar jobbet kl 17-23, wiihoo typ


Tilliten, tyngden, allt det där som låg bakom
tårar som föll då du aldrig ville öppna dina ögon
vaken hela natten lång, utan armar runt mig
jag visste att jag inte vart fast
fast i skuld och tvivel.
men jag älskade personen mer än mig själv.
du skapade ärr
HAPPYFACE OR NOT

Hon gör det lätt, med Historaboken på huvudet somnade Louise igår och sov i tre timmar. sen kunde hon ju inte sova. faan, ville försova mig idag men ikke. fick sen reda på att jag bara skulle ha ett möte och sen inga lektioner förens kl 13.30 lovely. hata läget men får pluggat en del.

Dk resan närmar sig iaf, och jag är skeptisk om jag skulle klarat att åka själv, men klart jag gör som jag sa till min lärare, men troligen hänger Max på (Y) yesyes

bör plugga på annat nu, somnar känns det som, awww


chicken soup

SHE DID IT AGAIN. - efter en seg eftermiddag så blev det en nudelsoppa med bacon o kyckling och med en massa grönsaker, jummie för min mage.

en polisasperant kom på besök till skolan idag, intressant som in i bombens, och jag är ganska säker på att jag tänker försöka iaf. Polisyrken kanske är något för mig, eller är det?

blir ingen träning idag inte, I hopp om att det blir imorgon, fast att motionssimma är nog något. nu blir det en massa plugg, och som om jag inte gjort de idag, joho 4h projektarbete ciaoobella


Inside you're a lion


Stjärntecken brukar jag oftast tycka är väldigt dåliga och jag tror knappast på de "skitet" oftast. Men har hittat ett som jag följt nu varje dag, som FAKTISKT hör in på mig. Jag är lejon och det stod bland annat idag att Något kommer glädja mig under veckan, kärlek kommer ge glädje och jag ska göra just de jag vill. hörs dock inte så fel.

Nu bör jag ta mig till tåget, en lektion idag, alltså en bra start för en måndag, plus en massa prat angående mitt projektarbete, som troligen blir försenat, illa Louise. Ingen träning idag, bör plugga verkligen."saker o ting kan förändras med en sekund
man går vidare och söker annat.
jag är van att stå ensam"

Not for you

planer är planer och tiderna bör räknas till då vi häktar så att vi går in i vägger. så som det lätt heter då man får en blackout eller liknande. Detta är ett nytt år med nya tag.

Bör köpa en ny kalender, ta tag i livet. gör allt de jag vill iår. umgås mer med familjen och vännerna, jobba mer för saker o ting. nej mitt liv är uppbyggt på att jag måste ha något att göra, dock kommer det många tillfällen jag sutter still och vill bita av mina naglar helt.
Tänker att det finns i var och en, stress hit&dit. Vi lever på tiden, och om det brister är vi ute på hal is. Inte konstigt varför vi människor bär på så mycket smitta eller att vi insjuknar i olika sjuka influensor. Oh my

känner att jag bör glömma saker, gå vidare för saker o ting ändras lika snabbt som det händer. Man blinkar och då är allt borta. Vet dock att man har en del personer bakom en, och med en sekund kan det hända vadsomhelst. nej jag bör organisera mitt liv, ta hand om mig och göra något bra.
Längtar sönder till våren/sommaren.

och faan, jag bör plugga, men orkar inte, för mycket att tänka på då man inte kan hantera det, och nej jag har en konstig känsla i magen jag inte får bort. byee1000 stars - Natalie bassingthwaighte

lovely

reprogram my brain?

nej söndagar är ju vilodagar säger dem, sant. men ändå har Louise jobbat och varit med om ett core pass på gymmet. Vilket blev ett resultat i att hon gick o handlade sallad på Pizzeria italian på regementet, illa. men allt gick bra och jag bör ha ont i ryggen imorgon, men mer ska det bli.

helgen blev att man endast jobbade, umgåtts med en del vänner, och nu ska och bör jag plugga, en sjukt massa som händer nästa vecka, But I'll do it !

 


FREDAGSMYS

Ibland har man helt enkelt ett liv utanför data världen, något som många faktiskt inte har idag. allting kretsar till de nät som skapades år 1642. säger mer boho att man egentligen inte behöver veta det. Dock kan man ju hata dator hur mycket som helst ibland.

dessa dagarna har varit simpla och enkla, pluggande och jobbande är skrivet i pannan som händer i helgen,  love it.. nej.  :) NU! till staffan darling för att göra något utav kvällen. För att sen köra hem och sova för morgondagens jobb, 11-20 lovely

love is hard to find, damn

do I really really love you


KEPP MOVING, KEEP FORGET

GOD MORNING BEAUTIFUL, en seg och helt okej dag. 700m simning och jag är stolt, nästförst utav de i klassen som vart med, lovely. + en del träning på gymmet efter, great, kreativitet och händigt men nu är jag trött, för trött för något.. men har en hög som byggs på hela jäkla tiden, så får väl la plugga nu, ciaoo

 

two beds and a coffee machine - savage garden

<3


DO YOU WANT TO CHARE ?

ansåg att det inte slog fel med lite hemmagjord glass med enormt mycket antidoxidanter till blåbär. lovely. nu är denna dagen slut och tacka gud för det, hatar tisdagar oftast. Men har fått lida mig genom det, avslutades med ett träningspass. och nu ! väntas sängen, imorgon ska det badas + ha en lektion sen träning på gymmet, boho.

 

 

vissa blir vackrare ju mer man ser på dem .

 

 

 


överskattande kärlek . en lek . ett paradis.

tankar som går från och till hjärnan med dess stubstanser i riktning. nej man väljer hur sin dagliga rutt ska se ut, och det kan förändras med ett blink. man borde vara nöjd med den man ser i spegeln varje morgon då man täcker bort allt de man tror alla ser. man borde vara stolt att man gått godkänd i ett ämne, hur hårt man än kämpat. Man har inte tiden till att vara kräsen alltid och hur man än vänder står det ändå just ditt namn, i någon annans panna.

Ingen vill vakna upp ensam, ingen vill drömma om ett vitt  och öppet rum då man inte har något att fylla ut det med. Kärleks sånger är överskattade och allt handlar om tro, hopp och kärlek. Dem flesta vill höra "gå inte" när du helst bara vill bort från allt, höra det du vill höra i dem stunderna du känner att det är hopplöst.

varken religion, ras, kön, personlighet vill angöra en känsla som man ska leva med, djupt inne eller som man kanske vill prata öppet om.
Ingen vill ligga ensam, ingen vill vakna upp i en tom och kall säng, alla vill uppleva kärlek, men känner hopp då tillit och svek uppkommer. stress och beskymmer uppkommer och helst vill man inte inse sanningen själv.
man döljer hellre än att visa, vi dömmer ut folk än att lära känna, vi vill finna frid hos en annan men inser snabbt sen hur kräsen man är eller känner hur självkänslan sviker. Man tror man är världens ensammaste.

Man vill aldrig ha den sympatin för att man gjort fel. Ironin blir det som man får berätta för att visa hur den egentliga känslan är. Kvittar om man påstår sig vara en skrämsen liten pojke eller en blyg liten flicka, för vi blir alltid älskade av någon.

ensam är man stark, så är det inte alltid. ett "tack" eller en ren kram från ett hjärta, vadgör de så det finns folk på gatorna idag som inte får uppleva ett hem, familj eller värme.
vem vill inte höra "jag älskar dig" och alla andra småord som inte är uttjatade? eller...
man får inte alltid det lättaste på sin sida, man får kämpa för det bästa och man inse aldrig vad man har förens man förlorar de ur sin famn, helt orört och oskyldigt.

kvittar om ögonen är glasklara, hur vackra de är och ett leénde på toppnivån, för inerst inne finns en känsla som kan få ens mage att vrida sig, hjärnan att falla och hjärtat att gå o bitar för minsta felsteg.
känslan att sladda med bilen, får min mage att vrida sig då jag inser att jag är chanslös i en famn av kärlek, kärlek som alla drömmer om.

In my head you're all over me .
SO LATE .


Det blev en grym helg ändå, dock vet jag att det slog snabbt då jag insåg att jag borde äta mer. firande av Ellinor som fyllde 20 år, vid tolvslaget stod vi vid MAX och drack champanje, lyckligt, och idag åker hon till Afrika för två månader, oboy.

ärligt så har jag ångest och vill inte sitta i denna skolan, hellre varit hemma och fått studierna via datorn. skoltrött redan troligen och sängen är just nu min bästa vän. känslor som inte faller i rätta hål och jag vet inte vart saker o ting leder, ur funktion står det i Louise Panna, that's right.


FESTLIGHETER

malmö ikväll efter en galet dryg dag, 11-20, nu bär det av till mina galet snygga vänner :)

hemma imorgon någongång förhoppningsvis. ciaoo


FREDAG, KÄNNS SOM EN ONSDAG .

Det är -9 grader, och jag ska snart bege mig utåt i det fullkomligt underbara vädret och hitta på saker o ting.
en snabb fika med Jane på EH, bio med fredrik, kolla young victoria och sen vidare till att pumpa på gymmet, filmkväll senare, it's niceprice.

morgondagen blir en del stressande känns det som, jobbar 11-20, och sen vidare ut, får se vart de blir. I hopp om att det blir malmö eller något liknande.


Gårdagens diskussioner med Dennis angående en framtidsplan är skämmande, för jag vet knappast vad jag vill bli, jag vet ingenting. vad som är svart och vitt är ett tidsfråga och hur ska man veta vad man vill bli?
då man fick välja gymnasium vad ännu värre för en del, logiskt för min del eftersom jag ville arbeta med människor, tycker om människor och trivs ihop med andra människor i sällskap. Dock finns alltid en skämmande känsla att ingenting blir som man blir, allt kommer skita sig eller att jag får ta de dära skräpjobbet att städa skolor eller liknande, nej jag vill inte!

pengar enligt mig kvittar det, om det är vältjänat så ska jag vara lycklig men vill vara stolt över mitt jobb, trivas med det och inte känna att jag vill byta direkt, eller är jag kräsen?

TORSDAGAR HÄNDER DET ALDRIG NÅGOT KUL.

Ellinor ringde mig innan, det blir utgång på lördag, jag är fattig men behöver roa mig ibland. För det vart ju så "längesen", inte minst så är det snart lön, blir troligen malmö eller helsingborg eller nåt. I hopp om något mycket bättre.
Dagen har blivit att jag skrivit som fan på mitt projektarbete, och yes kill me, inte så kul alltid, + städat överallt, händigt Louise.

klockan är mycket, får se om jag sticker inom gymmet för att bränna kalorier som jag nyss proppat i mig
endast levt på nyponsoppa idag, illa... jag boooorde ju skärpa mig.
imorgon blir det en snabb fika med Jane och sedan bio med Fredrik, young victoria yes yes
ciaooo !

THIS ISN'T LOVE"what's this for me, when I know that I'm gonna hurt you later
this isn't love. . . .or is it..."Hinder - without you
Älskas.


EN TRIPP TILL SNOGEHOLMSJÖN

YES EN TRIPP TILL SNOGEHOLMS SJÖN FÖR JUST IMPULSER
läskigt att man kunde gå, där vart såklart is, inte konstigt eftersom det varit minus ett par dagar nu, inte minst så började det snöa, älskas. började nu ikväll också, i hopp om att åka pulka snart.

varit med Dennis nästan hela dagen och inte minst jobb på det så man tjänade en del. en bra dag helt enkelt, och nu borde jag sova för mamma ville att jag skulle upp tidigt o baka morgonbullar. får se om det ens blir, för jag bara HATAR tidiga morgondagar.
natti folket."And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes, Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost"
SUMMERLOVE

NI SOM JAG SAKNAR NOG SOMMAREN NU, vad hade inte varit pefekt och ligga och softa på en strandkant med en nygjord smooothie i handen, jordgubbar i massor, kärlek, galna fester, värmen, brännan, friheten att man inte har något att tänka på, oplanerade dagar. Love it, snart vår och sen sommar, älska läget.

skrivit klart en del nu, dock aldrig färdig, blir en del ärenden innan man sticker till Gymmet med syrran, ciaaooo

"du saknar och älskar närheten
känslan av ensamhet tar ton
och saknaden blir en vana vardagligen"

REPLAY

MER SNÖ HAR FALLIT, och jag är grymt sugen på att sticka ut en runda med hundarna och syrran. ta några snygga foton, maybe, får se vart tiden leder, nu! PROJEKTARBETE , med lite hårinpackning i håret, sjukt torrt de blir på vinterhalvåret, har del en längtan till våren/sommaren.

 

 

"would you ever believe in someting

when it's about me . . . "


100104

TILLSAMMANS ÄR VI OLSAGBARA, OCH INERST INNE FINNS KÄNSLAN.
bör sova men orkar helt enkelt inte, nattmänniska, stress, och tankar till fullo.
tog tag i mig o körde till ett jäkla bibliotek och lånade böcket, OMG, imorgon projekt och träning på schemat, inte minst en lång sovmorgon.

"sometimes goodbye is a second chance
"shindown, three days grace, hinder, linkin park
är en del på nattens lyssnande. lovely
to the gymYES EN DEL BÖR FÖRSTÅ VAD SOM MENAS MED TRÖJAN, LÅNAD AV FREDRIK  IAF, HAN FICK DET I KALIFORNIEN NÄR HAN VART DÄR.
back on track till gymmet nu för att ta tag i konditionen jag tappat bort. jobbat innan dess och det blev ingen fika med Jane idag men hittar en annan dag. ciaoo people.

mysigt med lite snö och att det är kallt, dock fryser jag sönder.


DE FRÅN FINLAND HAR SINA ÅSIKTER . . .

vi på max är ganska skapta för att vara busiga, fåniga och allmänt knasiga helt enkelt. kollar bara på nyårsbilderna man blivit taggade på, ohmygod känner jag mer, men så är det.
med svtett och tårar kämpade de på i köket då vi andra roade oss o vart allmänt störda. jag med minttun i köket, med staffandarl, haha stackarn. tänkte på detta idag när man jobbade 19-05, hur vi egentligen är. . .


hursom helst dagens pass avslutat och nu sitter jag här kl 06.00 på en söndagsmorgon. helt ovetande om dagen mer än att hon måste träna, sova och kanske göra något vettigt.
dagens pass har varit intressant.

tanken om att ligga ute ensam, under en bro, vid ystads station eller bara gå är en hemsk take i denna kylan. En man i 45 års åldern kanske gör det. och jag känner empatin, och människorsynen, fyfan säger jag för de som går idag, tusentals, i denna kylan. med deras bara kassar, utan halsduk och vantar, inget hem som väntar, mat på bordet är en önskvärd tanke och kärleken finns bara inte.
Fan vilken ångest jag fick, då jag vet att jag ska hem till en varm säng, till ett hem, och inte minst jag har ett jobb.
allt de han inte hade.
vi satt en stund och pratade med mannen, intressant för han vart glad med oss. Jag o josefin har tagit tag i saken och pratat en del med honom. Han är en god människa och vad vi tror, vill ingen människa illa. det har bara gått fel någonstans i han liv, för ett ögonblick rasade allt.

jag vet att jag sitter här nu, då han vart påväg ner till stationen för att vänta. morgondagen skulle bli hemsk sade han, men skrattade då han tog ett skämt för mig då jag skulle fixa kaffemaskinen

- min morbror sade till mig när jag vart liten, fem kanske.

visade han med sina händer från marken...
-om man tappar pengar ska man aldrig ta upp dem.. man ska få dem över den finska gränsen
eftersom mannen vart ifrån findland...

du får sparka den över gränsen och aldrig böja dig ner, för då tar bögen (svensken) dig bakifrån...

och jag därja, skrattar o förstår inte ens att han sa så, haha fördomar om svenskarna har dem i finland. Man kunde inte låta bli att ha medkänsla för killen. Han har ett hjärta någonstans, han har bara otur, otur bland alla andra tusentals i sverige, världen... värre när man ser de i verkligheten, än att se en summa.

insett att man borde verkligen vara rädd om de man har, hur man än bor, kämpar och befinner sig. man ska vara glad att man har ett hem, kärlek brevid, familj och vänner. utan dem, vem skulle ställa upp, finnas och leva med en i ens närhet... nobody..

Natti people.

LOVE STRUCKlite mer feminina drag i killarna känns det som, men diggar den
tagit hem en del ny musik idag så, love it. nu, iväg till jobbet 19-05
hade gärna varit hemma och myst med en film eller nåt.. fan va jag fryser.


V-factory - love struck

You got my attention when you make that move (ah ah)
Can't help it 'cus im stuck like glue (why why)
Am I the only one to see
Girl I really want to get that get that
rush n' no doubt about it
Who can do it like you do it when you do
So hooked up on you like a tattoo
I'm serious about it
Girl I really want to get that get that
rush n' no doubt about it

I'm craving for you and just like a fool
There's no way I can stop stop stop my desire
I'm craving for you and you know it too
There's no one that can top top top your smile
(Girl you got me)
Love struck (you got me)
Love struck (girl you got me)
Love struck, oh oh oh oh (girl you got me)
Love struck (you got me)
Love struck (girl you got me)
Love struck, oh oh oh oh

I, I, I love it when you give me that smile
I've, I've, been waiting for this a long time
My, my, my premonition is telling me try
Girl I really want to get that get that
rush n' no doubt about it
I have to give you credit for your style
and the way you rock that dress is so wild
I got to give it up 'cuz
girl I really want to get that get that
rush n' no doubt about it

I'm craving for you and just like a fool
There's no way I can stop stop stop my desire
I'm craving for you and you know it too
There's no one that can top top top your smile
(Girl you got me)
Love struck (you got me)
Love struck (girl you got me)
Love struck, oh oh oh oh (girl you got me)
Love struck (you got me)
Love struck (girl you got me)
Love struck, oh oh oh oh

Yeah you got me like a puppet on a string
I can't stop it, girl you make my head spin
and just like a fool
There's no way I can stop stop stop my desire
I'm craving for you and you know it too
There's no one that can top top top your smile
I'm craving for you and just like a fool
There's no way that can stop stop stop my desire
I'm craving for you and you know it too
There's no one that can top top top your smile
(Girl you got me)
Love struck (you got me)
Love struck (girl you got me)
Love struck, oh oh oh oh (girl you got me)
Love struck (you got me)
Love struck (girl you got me)
Love struck, oh oh oh oh.

100102NI SÅG UT ATT ÄLSKA MINA BILDER, YES!

hemkommen, ensam och fryser sönder. nej en varm säng o någon brevid finns inte på tradera gott folk. och killproblem finns överallt har vi insett.
Josse och jag har nästintill suttit o tittat in i en vägg, putsat o slipat på resturangen som stod stilla i ca 8-9 timmar. nej ingenting att göra alltså.
Magnus & Johan (fredrik.Ms' bror) kom på besök iaf, alltid kul. men annars har natten varit sjukt lugn, mycket prat och vi har väll trivits helt okej. imorgon blir det troligen träning, sovande och jobb, yes!

"önskade så som dem, att vi fann varandra
du drog tag i min arm, att du för mig till dig
och säger gott nytt år med ditt leénde och kysser mig
kan känna att det inte blåste, tiden stod stilla och allt vart perfekt för några sekunder"


nej Josse, jag är avundsjuk och har djup ångest över kvällens samtal.BILDSPECIAL NYÅR.

GOTT NYTT ÅT FUCKERS, GOD FORTSÄTTNING FÖR NU SKA JAG STICKA TILL JOBBET, 20-05 happyhour för vi kommer förmodligen inte ha något att göra.

SARA AND I

FAN VA SEXIGA BIGHOT GIRLS

DESSVÄRRE INGET MINE UTANDETTA. VINGLANDES OCH ASKALAS NITAD i GUESS,
RÖKTE CIGARR SA EN DEL, i DON'T KNOW !

VÅRAN ÄLSKADE MAXJANNI, IN BIGHOTBAND. SEXIGT.

VÅRAN ÄLSKADE F.DMAXARE SARABACK

LIKSOM OM DET INTE BLEV ETT JÄDRA PAR SÅNNA HÄR BILDER.

MÅÅÅÅÅNGA PORRBILDER. RIGHT ?!

JANNI&SARA

LOVERIKA & TOBIE

SARA AND iSTEEEEEEL BLICK !

VÅRAN SEXIGASTE VÄRD UNDER KVÄLLEN, FREDRIK

CHEESCAKE, OCH VI ÄLSKADE LIVET FÖR STUNDEN.

SKÅL FÖR  . . . . JA, VAD VI NU SA... BLEV EN DEL OCH JAG ÄLSKAR BARA TURKISK PEPPAR.

MAGNUS MÅÅÅÅSTE FÅNA SIG.

AT MY PLACE ON THE TABLE. HAH TURKIST !

HAH SÅ FINA, ÄLSKAR SKRATTEN OCH DET BLEV EN DEL.

ÄLSKAR DENNA BILDEN.

SKÅL OCH HEJDÅ, IN I DIMMAN FOLK.

TOBBE RC BLEV SNABBT NITAD OCH ANSÅG ATT JAG SKULLE TA DET LUGNT MED SHOTTARNA, ICKE

GRAOO WE'RE DANGEROUS !

KALAS, NU BÖRJAR DET SLÅ TILL

HAPPYHOUR.

TOBBE AND I

KAN FÖRSÄKRA FOLK OM ATT JAG SLOG UT FOLKET TOTALT PÅ SINGSTAR, OCH JAG VANN TÄVLINGEN TOTALT, VIN OCH NOBLESSE CHOKLAD BLEV MITT, LUCKY ME ! FICK DOCK BLI EFTER ETT X ANTAL SHOTS.

LOVE IN THE AIR OCH JAG MINNS FAN INTE VID DETTA TILLFÄLLET. ILLA

TOBBE RC

HAH WHATAFUCK ?!

HAHA ÄLSKA LÄGET.


finns såklart flera bilder men lägger inte ut alla här, tar för mkt tid bara
men jag älskar dem och detta nyåret blev mega bra, mysigt, grym och händelsefullt
tror nog inte att jag borde visa mig för allmänheten på MAX iaf, oohhgud ! cCIAAOOO

thoughts' of you

2010

ett nytt decenium och nya möjligheter, yes that's right. studenten närmar sig och det flödar i kroppen och knoppen så mycket ideér man har. Man planerat och vill göra så mycket, dock hinner man knappast med.
men iaf Cypern blir det och kalifornien med två galna typer som filip och Fredrik, illa ;)

en grym kväll igår, sjukt grym, dock minnesluckor är min grej, förblir så. och tolvslaget hann jag knappast med förens jag fick det struckturerat att janni att det blev ett nytt åt.
blev grymt god mat, vi sjöng på karookie, hur det nu stavas. O jag o janni fick tävla om priset som då vart vinet och choklad, eftersom vi vart bäst på att gissa låtar. Grymt nog mat, bra sällskap och ett bra avslut, finfina biler med!  ;)

dock när man skulle somna vart en annan sak, filip och Fredrik, ohmy. aldrig igen ! aldrig ligga mellan er... somnade sent iaf. minnesluckor, grymt folk, god mat, musik och helt galet kan beskriva min kväll.

Älskar min system, love love.
fler bilder kommer sen, fan jag ska sova nu
det börjar smuga sig på
yes, baksmällan...

RSS 2.0