Remember me .

Tror det är sant att man borde värdera människorna man har kärt omkring sig mer än vad man egentligen gör. Det är nog sant att man aldrig ska gå o lägga sig ovänner, för man vet inte om man ens vaknar upp. Sant att man borde trottsa lögner och svek och försöka på nya utmaningar. Ett steg kan vara ett steg för mycket. Nya som gamla utmaningar väntar varje dag utanför dagen. Vänskap kan bli något mer eller tvärtom. Vi sattsar för lite för att vinna. Om vi förlorar tar vi steget tillbaka och gör aldrig saker o ting igen.

 

yes såg denna filmen med Janni, Fredde och Matilda denna kväll, shiit vad jag hatar hemska slut, men så som lyckliga. Ska dock inte avslöja om ni inte sett. Kan dock säga att jag inte är precis den dära tjejen som älskar han killen för hans karriär i en varulvsfilm, nej men en bra film och med bra sällskap. Gottans. Dock kan många hålla med att man känner sig som världens ensammaste och att det ser alldeles för bra ut att vara nykär, damn. avundsjuk nästan :)

Nu borde jag sova, påskfirande imorgon på DC, och sen är det helg/lov för min del iaf. Blir att ta igen 2 dagar till iaf, så det är ju inte sista dagen imorgon iaf, lovely. Natti folkes.


AWW STAWBERRYS . . AND...

Grymt sugen på en smothie nu efter ett träningspass. Bär över huvudtaget, gott ! Hade suttit finfint. Corepasset satt fint och jag behövde det kändes det som + en stund i gymmet, lovely. förstår mig inte på dem som hatar de. Fast det är ju individuellt såklart.

 

Nu: fixa något bra att käka, insåg imorse att keso är inte gott alltid men måste fan gå ner.

SEN: försöka komma igång med studier, skola om 2 veckor vafaan, danmark om 3!

IKVÄLL: somna tidigt ! försöka iaf.

 


let me in.

Tagit tag i saken och har nu postat de flesta inbjudningarna till studenten, goodie, + ska nu börja käka keso, hah något som INTE är likt mig, dem säger att de ska vara nyttigt, who knows!

 

lite effektivt att man tränade i 2h idag, rent igenom, fast än att man vart dödstrött på eftermiddagen.

Stör mig innerligt att när man ser andra individer så får man helt plösligt en dålig självkänsla. varför liksom, vet att jag är den som aldrig blir nöjd jo...

 

Imorgon står iaf styrketräning och core på schemat, skönt. shiit 3 dagar kvar att praktisera på DC, hur fan kan 5 veckor redan ha gått? känns som man nyss började.

 

Lite ovand att alla andra har lov utan jag. segt att gå upp 06 om dagarna då alla andra i familjen ligger o sover gott. sadness.

ska ta mig i kragen, sticka nerom min sköna säng med min söta hund. känner att jag behöver de. För mycket tankar ikväll.

ciaoo dear. sov gott på er.

 

MYSfaktor.

Natalie Grant – You Are My All In All


Baby?Sean Kingston – Eenie Meenie

Justin Bieber – Baby

Hört dessa innan såklart, men ändå fått dem i huvudet. Gårdagen blev väldigt bra och jag har saknat de gammla. Gammla tiders prat, firane, drickande, spel med drycker och den gemenskapen kan jag ärligt säga.
Jag mådde bra igår helt enkelt, till skillnad från i fredes. Blev bra sällskap på natten slut också, lovely. Mådde dock värre idag än vad jag trodde.snyggefan. fan fan åter fan egentligen. så varför?

Nelly

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

JÄKLIGT SÖT, dock en sommarkänsla över den.

Kollade inom hemsidan idag för att kolla klänningar och hittade denna tävlingen så, tänkte testa.

Rösta vettja.


Sometimes you have to choose.Darius & Finlay feat. Nicco - Rock To The Beat

FÅTT I MITT HUVUD TROR JAG, SKÖN VIDEO I ALLA FALL.
Midnight Youth - Golden Love


INTE MINST EN SKÖN OCH LUGN PÅ DETTA, GREAT
Hey, Soul Sister - Train

DENNA KÄNNER JU HELT KLAR MÅNGA IGEN, TVUNGEN ATT LÄSA UT DEN, SOMMARKÄNSLA ÖVER DEN.


tror det är dax för en till sovtur, är trött . . .
irriterad på att en del lever för att provocera, orka liksom?
orka tjata om allt tråkigt i livet, negativa saker.. hallåja! lev nu och var glad förhelvete
man lever bara en gång. men tror det är svårt för en del människor.
ciaaaoo

Festligheter

- kan man väll säga att de förgyller ens dag ibland. Ikväll vet jag att det blir kul, firande av Fredrika som blivit 20 år nu! shiit som tiden springer iväg.
Nej ack, vet inte vad jag ska ha på mig, lite ångest nu, but NO STRESS !
ciaaoo..


- lite ångest känsla för hela situationen, man borde tänkt bättre.ses i dimman folk. have a good night.

Please dont give in, I'll let you down.


Skenet bedrar de vet vi alla. Tror nog att jag gick på charmen och glömde bort mig själv.Kärlek, en plåga eller livsglädje . . .

Tjejer ljuger när dem säger att insidan som alltid räknas, killarna ljuger om att det är leéndet som räknas. För att kunna vinna måste man säga något som de andra könet gillar, attraheras av, eller rent av faller för. En tjej med stor rumpa och stora bröst är en killes dröm, vart tjej är en kille som är muskulös och vild i sängen.  Eller?

Vi ljuger lätt när vi säger "du är vackrast i världen", då man inser själv att det är man inte. Ingen är vackrast, det finns ingen som är fulast, dock finns de alltid en för varje individ, vars olika personligheter spelar in. Vi väljer själv vem vi dras till, olika smak för olika bak rättar sagt.

Vi drömmer om att hitta en perfekt person, då vi hittar en som har en del av de man vill ha, sviker man, vänder ryggen, hittar små fel, endast för att inte bli sviken själv. För vi alla vet att vi sviker, om vi hittar något bättre i en del av fallen.


Dock finns det såklart undantag, men har en känsla av att det ibland kan vara såhär. Vi tar och vi förlorar.

DETTA ÄR IAF MIN SUNDA FRUKOST SÅ ATT SÄGA FÖR NÅGRA DAGAR SEN, SKA ÄNDRA MIN KOST NU TROR JAG! SKA FAN BLI FIT FOR FIGHT TILL SOMMAREN! HEEEJJJA . . .

Man tänker mycket helt enkelt när man är ute en runda. Istället för våfflor blev det en joggingtur med min hund. älskvärt, och jag börjar känna mig bra. Gott råd att göra något sådant, ut o motionera de stärker ditt självförtroende.

Dagar som fylls med konstigheter


Grattis sötnos, 20 år vafasen !
på lördag gäller det att fylla glasen för dig, tack o lov att jag fick ledigt söndagen.


Homecoming från bruttan Fredrika.A, en tendens att alltid skämma ut oss eller att gråta till en skum film, yeye..inte överaskande.

Träningen idag gick mer än super, och det blir imorgon också, känner att jag börjar komma i form nu, eller det känns iaf så, men det är en bit till enligt mig.
Illa att veta hur mycket man gått upp i muskelväg under dessa 2åren man tränat sig sönder på gym. Ingen dröm en tjej vill ha väll.

Adam Lambert – Whataya Want From Me

lyssnar sönder denna låten,
dock hatar jag hans utseénde, vet lite gay men it's good

inte minst, nu är hon taggad för helgen.

Hey soul sister . .

VILL BARA HA SOMMAR, VÄRME, OCH ALLT DE SOM HÖR TILL - hade inte suttit fel.

Mått allmänt skit idag, så vart hemma, har dock fått gjort alla inbjudningar till min student, fixat bil till balen, och nu ska bara frissan fixas. Gjort lite på projektet idag, tränat satan med 1h gym och core på de, helt slut.

 

Imorgon är det onsdag, lilla lördag och jag ser fram emot helgen, ska bli så kul !

en skön och mysig kväll i malmö på fredag, sen en skitbra 20årsfest för Fredrika och sedan utgång på de.  Vad ska ni göra i helgen folket ?

 

Train – Hey, Soul Sister

I MITT HUVUD JUST NU, EN SOMMARKÄNSLA PÅ DE

EN PIRRIG KÄNSLA I MAGEN.

NEJ VAD TÄNKER JAG PÅ.


Min syster och jag . . .

- inte ofta vi gör något bra, men när vi slår våra kloka huvuden ihopa så fixar det sig. fick en ny mobil idag, lovely, älskar den för stunden, nästa vecka hatar jag den igen.

tror jag har tics i ett av mina ögon, det glappar, ryckningar typ, samma gällande en muskel i armen, tror nog att jag är uppstressad nu.

FÖRESTEN!, visste ni att en studier visar att människor under 30år, alltid är trötta på början av veckan, dock för varje dag blir vi piggare. Tvärt om gällande dem över 30. Skumt men tror nog att det är sant.

Samma gällande att vi ungdomar idag är vara vid att vakna 11 och lägga oss senare vid 23 tiden. Därför att vi inte är människor innan dess, våra hjärnar har inte samma "inställningar" så att säga.

NU!  - ta tag i projektarbete troligen
SEN: sova, lägga mig tidigt.. för en gångs skull .om jag inte får förhinder.

Big girls don't cry.

fergi bjuder på min kväll, bla med titellåten, som alla blir påminda om. Lämnade eller att man fann något man leta efter. Har tankar om den, shiit!
En kväll med tankar och påfrestningar. Man önskar alltid att man kan göra mer än vad man säger. Varför de blir så vet jag inte.
Vi lever i våra världar, går omkring i en skugga och kommer aldrig ut ur garderoben. Man förstör för sig själv då man visar en annan sida.
Nya tag som sagt. dax att motbevisa de man vart innan. visa en sanning.

Iaf tagit tag i en sak och kört till Farmor, kaffe och kakor, yeye She loves' it.


Jag har något i mina händer just nu, och frågan är ...
varför? hur? när? . . Varför jag? speciell? WHAT?!


hatar att vara rädd för nya utmaningar

men tror jag hoppar, tar steget och försöker på nytt.

rädd för gamla misstag, fan dem är som ärr.

Tjena gullet...

EN TRÖTT TILDA MEN SCARY EYES!

- vad tycker du att jag ska ha idag hjärtat?,
säger en snygg kille på 27 år.
-Kan man få dig mellan min burgare?

skrattretande och jag skrattade en stund för mig själv när han sa den raggningsrepliken. hah roande.
en rolig kväll inatt. blev att jag redan hoppade in vid 17 tiden, till 05. sköna pengar men mina fötter hade lite ont och jo jag vart väll en del gnällig och trött.


NU: sticka o göra ärenden
SEN: till skurup med systeryster, farmorärende :)
IKVÄLL: borde ju plugga och göra något effektivs, så får ju se

crash into me . .


DETTA BLEV MIN FAVORIT IGÅR, ÄLSKAR DEN. Drack och pratade allmänt, hade en mycket trevligt kväll igår helt enkelt. Förutom att tågvärden raggade på mig, han trodde nog att jag vart full.

 

iaf har Louise handlat skor idag igen, i Malmö med familjen. Det vart trevligt, bortsett från att det blev skylånga köer på grund av att kort och dylikt inte gick att betala med. Men handlade också några snygga lampor inför en framtid i en lägenhet förhoppningsvis. Insett idag att jag nog borde komma igång och söka. Hade varit skönt.

Föresten, sorry om där är stavfel eller något från gårdagens artikelfrustration, såattsäga, hann inte ens läsa genom, hah!

Jobb ikväll med staffandarling, 20-05 ciaoo nu ska hon troligen sova.

 

Claude Kelly - Crash

I wish you could've crash into me
no turning back, totally lost in the rush
the way that i was totally lost in you
why couldn't you crash into me
why can't you look pass
all the things holding you back
the way that i have been doing the same for you
why can't you crash in me

artiklar kan bli frustrerande

vet inte om ni läste om den sjuke 34 åringen, elelr hur gammal hon nu vart. som legat ett antal år på sjukhus, liggande i respirator, eftersom hon själv vart förlamad och inte kunde andas själv. Vilket liv anser jag då at leva. Hon vart på tv någon kväll, då sa dem atthon legat på sjukhus i ca 25 år, om det nu är sant såattsäga.
nu ber hon om att få gå in i en annan värld, få somna in. få sömnmedel och att man stänger av respiratorn för att hon inte ska få panik vid insomningen. varför säger jag så, ska man söka tillstånd för sådant här?

När vi inte vill att djuern ska lida, avslivar vi dem för minsta lilla, ibland för värdelösa själ, så som fel på något i uveckligen, så dem inte går att avla vidare på tex.
Men vi människor får inte bestämma över våra egna liv, om vi lider. I detta fall har hon lidit tillräckligt länge då hon gjort de sedan 6års ålder. Man har missat allt de roliga i livet, och om man vet att man inte kommer tillbara till ett vanligt liv, vad finns det, att lida sig genom att få andas genom en respirator. nej anser att man ska behöva bestämma själv.
Skillnad då i detta fall då för dem som är depprimerade eller är självdestruktiva, en helt annan sak. Men detta är då helt och hållet mina ord och ingen annans åsikt. Alla har olika uppfattningar.

Dödahjälp finns bland annat holland. kommer ihåg när jag läste om de, sjukt men om det är en människas önskan, om man lider eller något liknande, så varför inte? därför säger jag att jag inte räknar in depprimerande där tex.


En gammal man, med hjärtat på rätt ställe. Jag kan inte mer än bära och brista när jag pratar och ser sånna. I detta fallet så tog busschafören ut ett barn, hjälpte med andra ord att ta ut ett barn genom bussen eftersom kvinnan med barnvagnen full av handlesaker från willys ´ett äbnu mindre barn i handen, skulle ta sig ut. Vilken gentleman.

då lade en gammal man till orden till mig.
- det är inte många män idag som skulle klara av de kvinnor gör. Barn, graviditeter, osv osv...
män ser ner på kvinnan för dem inte tål dess makt, att dem kan klara lika mycket.


jag log bara när jag pratade med han. Han har rätt att kvinnor kan klara precis lika mycket som män, men dem är experter ibland på att trycka ner. Bland annat för dem inte klarar av att vi kan lika bra.

NU ÄR DET FREDAG, STICKER TILL MALMÖ NU FÖR ATT FIXA EN BRA FREDAG MED LUCAS. BLIR NÅGOT GOTT ATT DRICKA PÅ EN PUB, ciaoooo dear.


some boy's

are just a pain in the ass sometimes.


inte precis den aktivaste dagen, snozel med brukarna på för-eftermiddagen vilket blev ett reslutat att Louise INTE kommer sova inatt iheller. Pedagog grejen inför niorna vart hård men skit bra, helt okej nöjd, bortsett från tekniska fel.
försökte träna idag vilket blev skitdåligt de med, en del prat med dennis blev det istället.

 

100316

  • Mobilen är sönder, och lånemobilen, kallad tegelstenar är värdelös, fast bättre än touch
  • min diet går prima, fast än att jag käkade fisk idag, försökte bli smart.
  • imorgon ska jag och sandra prestera proffs inför nior, ska prata om ADHD, great
  • förmodligen malmö imorgon med och träffa min rumskamrat Lucas.

hah hitta denna bilden. ;)
DAGENS VILL HA:  kärlek i vardagen.

DAGENS KLÄDSEL: Leggings och en skön bumullströja

DAGENS SMINK: eyeliner och mascara.

DAGENS FRISYR:  uppsatt och sne inbakad fläta

DAGENS HÄNDELSE:  tog sönder min mobil. ojdå

DAGENS PLANER: träffa fredrika, som dock inte blev fullt så bra hah

DAGENS SAKNAD:  sommaren bl.aframtiden

DAGENS DUMMASTE:Syrran och jag trodde vi vart smarta, då vi såg ut som 3åringar i snön.

DAGENS ROLIGASTE: kommentar av en brukare.

DAGENS FAVORIT: VÄDRET !

DAGENS KÖP: Naturdiet, lovely

DAGENS GODIS: det blir inget sånt hö hö

DAGENS HUMÖR: ovanligt pigg, tills jag kom hem då mitt humör blev väldigt annorlunda.

DAGENS ORD: borde ta tag i mitt liv, leva varje dag som den kommer, börja tro på saker o ting... emh ja.. hoppas kärlek kan kommer någon gång i livet och att man inte ska tro så mycket.


Takin' back my love.

Gammal och tråkig bild men är dålig på fantasin just nu.

Iaf Nu(!) är resan bokad till Cypern, 2-16 augusti. Lovely över min 20års dag också, så hoppas det blir perfekt. längtar väldigt mycket nu när jag sitter på chatten och pratar med min blivande rumskamrat Lucas. Ska träffas och hitta på något nästa helg vilket ska bli kul !

borde ta mig i kragen, plugga men nej, gör de inte. Gör allt annat, stressen smyger sig på. Har iaf fixat vikariat grejen idag. Har en träningsvärk som jag inte vet vad! sjukt egentligen, kändes idag eftersom man sprang en runda i de underbara vädret. Har till och med solat idag, gött !

sängen väntar nu, ciaoo dear.

 

 

 


you look beautiful tonight.

- you asked, and I responded. you're curious, and I know that you never will ask me,  that's it


troligen inom ett par år är det satt. Rosa bussarna till Afrika. Dit jag vill och upptäcka saker och ting. ett måste helt enkelt. Man måste jobba för pengarna bara. Så som dem flesta bör göra idag, men som en del får. varit skönt att vinna på lotto kanske. 

Saker och ting inplanerade i veckan iaf, tack o lov för lön imorgon och  troligen bokas det resa imorgon om tobbe får tummarna ur röven. Lovely. En fika med lukas i veckan, min såkallade rumskamrat och troligen en bra kväll på fredag.
ciaoo

Takida – Curly Sue


Utkast: Mars 14, 2010

Spenderat en del pengar på denna helgen, vilket är att man aldrig ska åka till Malmö med sin mamma och syster. Köpte iaf sommarens skor, då jag egentligen skulle köpa till student/bal, vilket där inte fanns så mycket urval av. Men är nöjd med den delen.


Skrivit färdig min ansökan för vikariat i sommar iaf. & yes hon ska jobba satan har hon satt sin fot på. Får också extra hos daddy, så blir en del extra bra pengar i fickan. ciaaooo


Jordin Sparks – No Parade - Main Version
Patetiskt, men jag går vidare. starkare är vad man själv tror ibland


insett . .

Saker och ting är inte precis uppenbara. Vi sattsar, vi förlorar. Vi vill glömma, men går aldrig vidare. vi vill finna något som är de rätta i livet, inser efter halva vägen att man gått helt fel väg. Man får inte saker ogjorda om man går, dock samtidigt vill man inte göra saker och ting värre. Man vill inte öppna ögat förens man stänger det igen, och önskar att  det inte hände. vi önskar att vi vart blida för sanningen, däremot är det den som smyger sig sakta inpå så vi mår skit.


That's me right now. För mycket tankar en lördagsmorgon, hemkommen fårn jobbet nyss, grymt lugnt kväll, gott folk mestadels och jag är ganska pigg. Ska sätta mig nu och skriva ett såkallat "personligt brev" till chefer som har hand om vikariat. Inte hunnit skriva de än så får ta tag i de idag.

GUD
tittar genom gammla bilder, jag bränt ner, och tagna för några år sen. wanna be fjortistiden, old school och underbara kärleksår. nej, jag skämms nästan för en del bilder, sjukt vad tiden går. Denna bilder är bl.a från 8an, strandpromenaden hah, yes !


FREDAGSMYS, om de kunde vara så väl.

Tror nästa att jag är patetisk att man inte glömmer saker o ting som varit.
världens största idiotförklaring visade sig idag för mig, och han är än inte precis godkänd.
men hans flickvän vart ju söt, tycker synd om henne . . .
NU måste jag bli taggat, för jag börjar jobba om en timme, here we go 20-05, ha en kul kväll folket !
hade hellre gått på bio och sett, remember me !

im standing strong in some ways.

Hey I’ve been hiding from all the pain trying to make it go away
But every time I got stuck - in the middle
I know that if I only let them see all my insecurities
I will never ever get stuck - in the middle
No more time for crying feeling sorry for myself
Now I don’t need anybody else no-oh
Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be freeDET HANDLAR INTE OM ATT MAN INTE ORKAR
FÖR MAN BÖR KÄMPA FÖR NÅGOT MAN VILL,
TÄNKER INTE STÅ STILLASTÅENDE I ETT LIV, SOM JAG SER SOM EN UTMANING
VARJE DAG ÄR ETT NYTT KAPITEL, SOM JAG FÖRGYLLER, ELLER VÄLJER ATT STÄNGA.... och nu blir det jobbande extra för josse som är sjuker, 17-23, here we go.

WHAT IF . . .


. . . SO UNSTOPPABLE - FAN vill ha sommaren verkligen just nu. Päroren åker ev. iväg över midsommar, får se vad louise hittar på. Lukas har fått mig till att längta till cypern, gaalet det ska bli. Kan ju inte mer än att drömma. inte minst så är jag helt plösligt inte så nere längre, goodie. AND... fått kli i fingrarna att impulshandla igen, inge bra !


synd att man hade helgen bokad med jobb, hade annars haft väldigt roande saker att göra.

Natt dejting

en urusel dag, nästan allt har gått fel känns det som. Fast än träningsvärk har jag tränat, känner mig bra. Dock inte fullt så bra att man nu käkar äpplepaj, illa! . kollar nu på tv 5, natt dejting kanske är något kul, hade lätt velat testa på. Man ser ju verkligen om man är så utseendefixerad eller vad man nu är. Dock är ju Killarna måttligt snygga så det blir ju ingen utmaning.
Men såär de. Känner mig dålig, imorgon blir att ledigt, för att sticka till skolan och plugga inför pedagog för en dag, kill me !

internationella kvinnodagen

- och jag o min syster fick illa tvungna ta in disken i diskmaskinen, dock ingen big deal (!), under tiden jag och daddy pratade jobb.
drömmer mig bort till sommaren, köpt nya brillz igår. älskas.

Shebang – Echoing In My Head

Fort Minor [Featuring Holly Brook And Jonah Matranga] – Where'd You Go - Single Version


jag drog mitt sista andetag för stunden och önskade att du någonsin kunde förstå.
Vi misslyckas, men vi reser oss lika snabbt igen, för att inte någon ska inse våra felsteg.
mitt felsteg vart att jag tog steget tillbaka, vände mig för jag trodde på en annan verklighet.
som bara blev så fel.


100308Tror nog att jag hade varit imponerad,
om jag någondag skulle ta EN DAG lugnt, utan press o stress.


Upp en morgon med systeryster 06 kan döda, utedag med brukarna och jag frös. Varit på tippen och insett att vi människor är fan skit som vi gör, vi kan inte ens källsortera ordentligt. Effektiv och händigt har man insett att en del människor är mer älskade än andra. Ett prat med Ann-Louise på gymmet, varit fysiskt effektiv i 3h, trött och sliter och kollar nu nya jobb och vikariat. fan jag borde ta tag i mina studier nu också, upptagen, ohyes vilket liv.You lied, when you said that you would ask me to the last dance. damn.
Im tired of the word Love, now it's my turn to go ..


Spring .

då man vart brun, shiie, så ska de bli i år igen. Sitter här nu, smått ångest över saker o ting kring helgen, ensamt, vart finns något bra nu ? som ger den dära perfeka känslan av omtanke.


I just wanna be your spring break lover.


Like I hade you before.

Det borde vara förbjudet att stiga upp om söndagarna. Mina päron säger dock att jag sover bort mitt liv vilket jag inte gör. men söndagar SKA ALLTID vara min vilodag. that's it

 

I somliga fall är inte kärleken rätt för mig, men jag saknar det. so tell me.


Melissa Horn – Som jag hade dig förut - med Lars Winnerbäck

Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart

Fredrika och jag vann igen

fullast vinner, vi vann åter igen.
Nästan hela vodkan gick ner och jag mår som en kung idag,

blir de utgång ikväll igen folk?!

ARE YOU A PARTY ANIMAL ?

In my head right now.

precis gjort mig klar för att sitta i solskenet med en viss Niklas, för en snabbkaffe, sen vidare för att möta upp Fredrika för att fixa saker o ting införkvällen. Hoppas ni får en skön kväll/natt folkes. för ikväll ska jag vara glad och ha roligt. ciaooo


ladda hem lite musik idag, lovelt, shiit jag har vårkänslor.

 


Tonight's gonna be a good night

100 dagars imorgon, och yes, louise är taggad, fixat ut Fredrika ur sin dammiga lya och ska spendera dagen efter praktiken med denna + tvillingarna och emilie hänger också på, o någon mer. blir en gaaalen kväll har jag stämplat på. Synd dock att min klass ALDRIG kan göra något vettigt tillsammans. tråkigt. iaf, imorgon är jag glad.

inte minst på impuls, att jag handlade behövliga saker idag, great.Yeah, the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind
Even though I know they're no good for me
It's the risk I take for the chemistry
With the bad boys always catching my eye
Ooh, bad boys

Some think it's complicated
But they're straight up fun for me
I don't need no explanation
It's nothing more than what you see here


LILL LÖRDAG - längtar till fredag !100 jädra dagar kvar, jag firar de med lite studier & god mat med syrran + mycket bra musik, känslan av sommar. hur firar ni ens? fick iaf mina kort idag, ska bara börja ge ut dem.

Tror jag har vårkänslan inne, solen sken i ansiktet idag, och det vart allmänt varmt ute idag, underbart! Dock värsta är ju min ekonomi som nästan kan slänga sig i väggen, kli i fingrarna efter något nytt i garderoben, shit så mycket som kommit ut nu. Blir iaf att beställa billiga bikinis på rean på bubbleroom.se, dem är sköna och jag beställde ett par turkosa från H&M för några år sen, ursköna, så det blir ett vitt och ett korallrosa par iaf, ev. hängande, sköna, korallrosa byxor, som jag då också älskar mer än något på sommaren. Dem är tunna och sköna. är dock inte den som brukar ha rosa o så, men i år blir det väll något sånt, ska bli N. som nästa år, vilket jag då redan vart i månaden Maj.


Inte minst, Jane slingade mitt hår idag, och yes snart är hon helblond igen, menat att det skulle bli ljusbruna slingor, dock jane som tittat fel på förpackningen eller trodde fel. haha hon blev besviken, för hon ville se mig i brunt, hah


Bob Sinclar – LaLa Song - Tocadisco Rmx

100302

here I am, with wide open arms infront of you
I didn't want us to burn out
I didn't come here to hurt you and now I can't stop
I don't want to lie for you anymore, we said, no more lies  . .
You know the word we called "Perfect", it couldn't keep this love alive, and it never will
You'll always know that I love you so
I'll always love you, enough to let you go...
we both know that Someone's gotta go
And I want you to know that you couldn't have loved me better
But I want you to move on, So I'm already gone for you...
I promise you, everything will be alright, I'll be there, waiting to be an another stronger person.
it's a hard story, in some ways I want to remember, in other I just want to forgett and move on.


100302 - 100 days

imorgon är det 100 dagar till studenten. Då fyller vi våra glas och firar satan. kommer stå på trappan och inse att vi aldrig mer kommer stå där igen tillsammans. Alltså blir de öja på fredag, men frågan är det, FIRAR VÅR KLASS, OP07B NÅGOT, SOMEONE!?


sen är det iaf sommar, gött !
Jason Derulo – Encore

Som jag länkade på fejjan innanKevin Rudolf - Love letter

even though I never meet you
I still miss you, can you feel me, in your dreams
cause i hope that, when you wake up
just maybe you'll remember me


det är något med denna låten som fått mig att fastna, vad vet jag inte än.
men de flesta låttitlar eller liknande, handlar om just kärlek, hat, lögner, självförtroende eller liknande
tror det är de enklaste att skriva om, eller vad tror ni ?

btw, kunde inte låta bli att kolla youtube klipp från sensation förra året i DK,
fan vill dit NU,NU,NU!

I can't stop the weatherSwitchfoot – Enough To Let Me Go

Uppstigen efter a 6h, fortfarande trött och trött på en del saker som pågår. Bör arbeta med projekt och andra arbeten, men vet knappast när jag ska ha tiden. jobbar iaf 8- 15.30 varje vardag på praktiken, och den gick bra idag. dem frågade om jag redan hade jobb, haha yees. blir väll till att söka eller något. Hade varit något mycket bra att ha 2 ggr i månaden för lön/inkomst


Precis gjort min såkallade middag, samma som sist. kyckling & wok med vitlök, älskas och syrran älskade också de ;) värsta mästerkocken. ska inom duschen nu, ciaoo dear.
Föresten, faaan vilket helvetes väder, ack imorgon blir de verkligen vinterjackan !

RSS 2.0