långa dagar, korta nätter.

En helg gången, gick både fort o sakta.
Inledde fredagen med en middag på sydöst på lökka med fina vänner,Stina hade dessutom fyllt år. Några glas vin, fint sällskap och jag o Nicklas traskade hem vid 01 tiden, nöjda!

Lördagen bjöd på en fydundrandes pass på SATS! det blev spinning och gym! Twister en lördag som denna, börjar bli rutin nu...
Men en lugn lördag med bio på kvällen. Battleship! grym film och i 3D skulle den vara awesome! Titanic nästa gång i 3D har jag bestämmt ;) det blev också någon/några drink(ar) på skybar uppe på radisson mysigt! lätt värt för utsikten och de goda drinkarna ;) daquri in my (L) sådesååå, mojito också ;)


Min söndag va i allmänhet småskum, tden gick otroligt fort, jag o Nicklas checka serien Alcatras och låg på ryggläge hela dagen suchi blev också ett faktum...inte minst vaknajag upp med en förkylning?! whaaaaat säger ju jag, hatar det! förstår ju allt... hade ju annars bokat in spinning vs bodypump den dagen vilket suger så enormt! otrivin inköpt iaf! och denna veckan ska jag vara på benen!

inhandlade detta vinet på vinmonopolet efter jobbet i fredes, lite sugen på rosévin, är en liten sucker för dem! sen är ju denna också lite ny på hyllan smakar dock saft men god! finttips!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0