.

Motivationen finns inte alltid, alla har nedgångar men man kan alltid finna dem på något sätt.
jag brukar tänka motivation genom tex bilder.. tidningar, bloggar, ens personliga mål, nyttig mat och lite annat. Räcker för mig, lyssnar på min kropp när den säger till!


Kan dock inte förstå dem som inte tycker om träning. Tänk så bra din kropp mår efter 40min aktivitet per dag? man får inte den snygga kroppen av att sitta stilla precis.
Idag va en sådan dag, att jg inte visste vad jag ville, men träningen va en prio! Tog mig allt till satso kötta mestadels axlar, rygg o skulder.

Med magknip av att tänka på det, kommer jag nog att byta fårn SATS till 24fitness.. Det tar i må jag säga. Men att gå från ett gym som jag sparar mer än 4000 nok per år och öppet dygnet runt, vad gör man?. har det dessutom utanför dörren ;)

"simmar du?eller går på boxning?" ... jag skrattar och tänker på mamma som alltid tjatar om att jag ska sluta träna axlar. Det jag gör i min vardag ger resultat..OCH JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR!


Flyttat in den nya lägenheten nu dessutom, här är kaos så jag vet knappt ut eller in vart allt ligger. Men det fixar sig imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0